Ολυμπιακός: Ο Λέο Περέιρα έχει βγει κορυφαίος αμυντικός στις εναέριες μονομαχίες στη Βραζιλία (vids)

Ολυμπιακός: Ο Λέο Περέιρα έχει βγει κορυφαίος αμυντικός στις εναέριες μονομαχίες στη Βραζιλία (vids)

Ο Περέιρα με τη Φλαμένγκο

bet365

Ο έμπειρος Βραζιλιάνος στόπερ της Φλαμένγκο και εκ των βασικών μεταγραφικών στόχων του Ολυμπιακού έχει ένα δυνατό ατομικό χαρακτηριστικό του σε σχέση με τις αμυντικές του υποχρεώσεις.

Ο Λέο Περέιρα δεν έγινε βασικός μέσα σε μία... νύχτα στη Φλαμένγκο και φυσικά αξίζει δικαιωματικά τη θέση του που πήρε με τόση προσπάθεια σε μία από τις τοπ ομάδες στη Βραζιλία αλλά και τη Λατινική Αμερική γενικότερα. Ο έμπειρος Βραζιλιάνος είναι βασικός στη Φλαμένγκο εδώ και 2 σεζόν έχοντας περάσει μία σεζόν, του 2023, όπου ήταν βασικός με 3 προπονητές!

Δηλαδή με τους Βίτορ Περέιρα, Χόρχε Σαμπάολι και Τίτε. Όπως τον περιγράφουν στη Βραζιλία και όσοι τον ξέρουν καλά ο Περέιρα έχει πολύ καλές τοποθετήσεις στην άμυνα. Έχει πολύ καλή αντίληψη των φάσεων και στο που πρέπει να βρίσκεται για να κόψει τις επιθέσεις των αντιπάλων.

Όμως ένα πολύ δυνατό του σημείο και ίσως από τα πλέον δυνατά του στο παιχνίδι του είναι οι εναέριες μονομαχίες και το πόσο καλός είναι σε αυτές. Τα stats των Βραζιλιάνων αναδεικνύουν πώς ήταν πρώτος σε αυτόν τον τομέα στο βραζιλιάνικο Πρωτάθλημα με ένα ποσοστό επιτυχίας στο 71%. Είναι βέβαια ένας στόπερ με ψηλό κορμί καθώς είναι σχεδόν 1.90 μέτρα (1.89 για να είμαστε ακριβείς ως προς το ύψος που έχει). Ο 27χρονος στόπερ μπορεί να αποδώσει επίσης πολύ καλά ως αριστερός μπακ.

Παίζει και δεξιά, όμως ως αριστεροπόδαρος και αριστερός ακραίος αμυντικός μπορεί να ανταποκριθεί πολύ καλά. Στη Φλαμένγκο ο Περέιρα - ένας εκ των βασικότατων μεταγραφικών στόχων του Ολυμπιακού για το κέντρο της άμυνάς του από τον Γενάρη και μετά - έχει παίξει τα περισσότερα ματς της καριέρας του. Είναι στο σύνολο 160 τον αριθμό όπου έχει 7 γκολ και 5 ασίστ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα