Ολυμπιακός: Το come back του Πορόζο και το τσεκάρισμα της ετοιμότητάς του

Ολυμπιακός: Το come back του Πορόζο και το τσεκάρισμα της ετοιμότητάς του

Ο Πορόζο

bet365

Ο νεαρός αμυντικός έχει γυρίσει στην Ελλάδα μετά το πρόγραμμά του επί αγγλικού εδάφους και θα γίνει check για το πότε θα είναι στο 100% για τον Ολυμπιακό.

Ο 23χρονος στόπερ Τζάκσον Πορόζο βρίσκεται εκ νέου σε ελληνικό έδαφος. Ο διεθνής αμυντικός είχε βρεθεί με το ΟΚ φυσικά του Ολυμπιακού στο Μάντσεστερ για πρόγραμμα θεραπείας αλλά και το ανάλογο της αποκατάστασής του από το City Football Group (στο οποίο ανήκει η ομάδα του, η Τρουά αλλά και η Μάντσεστερ Σίτι).

Ο κεντρικός αμυντικός από το Εκουαδόρ είχε μεταβεί στο Μάντσεστερ, για να εξεταστεί και να ακολουθήσει το πρόγραμμα που χρειαζόταν για αυτήν την περίοδο. Έχει γυρίσει από την Αγγλία έχοντας κάνει την απαιτούμενη περίοδο για το ειδικό πρόγραμμά του ως προς στο γόνατό του, μετά τον τραυματισμό του στον εκτός έδρας αγώνα με τη Γουέστ Χαμ, στις 9 Νοεμβρίου (με ήττα με 1-0 από τον Ολυμπιακό).

Μένει πλέον να τσεκαριστεί το πότε θα είναι στο 100% για να υπολογίζεται ξανά από την ομάδα του Ολυμπιακού. Φαίνεται όμως πώς οδεύουμε σε μία αντίστροφη μέτρηση για την επάνοδο του σέντερ μπακ των 9 αγώνων στους Πειραιώτες. Από εκεί και πέρα ανεξάρτητα από την τελική απόφαση για την τύχη του μένει να διαπιστωθεί το επίπεδο της ετοιμότητάς του Φρέιρε ενώ υπάρχει και ο τραυματισμός του Ελ Αραμπί. Να θυμίσουμε πώς ο Ολυμπιακός γύρισε το πρωί της Τετάρτης στις προπονήσεις.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα