«Η Λυών σκέφτεται και πάλι τον Μαντί Καμαρά»

«Η Λυών σκέφτεται και πάλι τον Μαντί Καμαρά»

Newsroom
Ο Μαντί

bet365

Σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα, η Λυών εξετάζει την περίπτωση του Μαντί Καμαρά, τονίζοντας ότι οι Λιονέ αναμένεται να προσπαθήσουν και πάλι για τον χαφ του Ολυμπιακού τον οποίο «κυνήγησαν» και το περασμένο καλοκαίρι.

Στα «ραντάρ» της Λυών και πάλι ο Μαντί Καμαρά. Σύμφωνα με δημοσίευμα του «FootMercato» η γαλλική ομάδα εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του 26χρονου χαφ του Ολυμπιακού, λίγα 24ωρα μετά την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου του Γενάρη.

Οι Λιονέ θέλουν να ενισχύσουν τη μεσαία τους γραμμή και ο χαφ του Ολυμπιακού φέρεται να βρίσκεται σοβαρά στα «μπλοκάκια» των Γάλλων. Όπως υποστηρίζουν οι Γάλλοι, η Λυών εξετάζει τόσο τον Σανταμαριά της Ρεν, όσο και τον Μάτιτς, ωστόσο ταυτόχρονα παρακολουθεί και την υπόθεση του Καμαρά.

Παράλληλα, το «FootMercato» τονίζει ότι για τον μέσο του Ολυμπιακού υπάρχει ενδιαφέρον από τη Μαρσέιγ, τη Σεβίλλη, τη Βόλφσμπουργκ, τη Βέρντερ Βρέμης αλλά και από μια ακόμη ομάδα της Ligue 1, κάνοντας και ειδική αναφορά στο συμβόλαιο του 26χρονου με τον Ολυμπιακό το οποίο εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το περασμένο καλοκαίρι η Λυών είχε εκφράσει ενδιαφέρον για τον Μαντί Καμαρά, ωστόσο οι Γάλλοι δεν μπόρεσαν να φτάσουν στις οικονομικές απαιτήσεις του Ολυμπιακού οι οποίες ξεπερνούσαν τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα