ΠΑΟΚ μεταγραφές: Ψηλά στη λίστα ο Κάστσουκ της Σαχτάρ Ντόνετσκ

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Ψηλά στη λίστα ο Κάστσουκ της Σαχτάρ Ντόνετσκ

Κάστσουκ

bet365

Ο ΠΑΟΚ έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Ολέξι Κάστσουκ για τη μεσοεπιθετική του γραμμή.

Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ενδιαφέρον για τον 23χρονο Ουκρανό Ολεκσέι Κάστσουκ της Σαχτάρ ως μια περίπτωση ποδοσφαιριστή που θα έρθει στην Τούμπα, όχι για να παίξει άμεσα βασικός, αλλά να χρησιμεύσει στο ροτέισον του Ραζβάν Λουτσέσκου και να είναι σε μια ηλικία που θα έχει τις προοπτικές να εξελιχτεί, αν δείξει ότι μπορεί να σταθεί στο υψηλό επίπεδο.

Όπως αναφέρει η Forza στο σημερινό της ρεπορτάζ, ο ΠΑΟΚ έχει στην ατζέντα του και ψηλά στη μεταγραφική λίστα της ομάδας τον διεθνή με τις ελπίδες της Ουκρανίας, Ολεκσέι Κάστσουκ και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις.

Ο Κάστσουκ είναι διεθνής με όλες τις ομάδες στα κλιμάκια της εθνικής Ουκρανίας και φέτος σε 12 συμμετοχές με την Σαχτάρ μετράει 4 γκολ και 1 ασίστ, αλλά δεν υπολογίζεται για την συνέχεια από τον Μαρίνο Πούσιτς, ενώ με το συμβόλαιο του να ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Ιούνιο .

Ξεκίνησε την καριέρα του στην Vorskla Poltava και η Σαχτάρ τον έκανε δικό της το 2016. Από εκεί αγωνίστηκε δανεικός στην Μαριούπολη (53 ματς, 9 γκολ, 2 ασίστ) και στη Σαμπάχ (41 ματς, 18 γκολ, 12 ασίστ).

Videos με highlights του Κάστσουκ:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα