Ολυμπιακός: Θα προφυλαχθούν κόντρα στην Κηφισιά οι Αλεξανδρόπουλος και Ρίτσαρντς

Ολυμπιακός: Θα προφυλαχθούν κόντρα στην Κηφισιά οι Αλεξανδρόπουλος και Ρίτσαρντς

ελλαδα

bet365

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ δεν θα έχει στη διάθεσή του τόσο τον Αλεξανδρόπουλο όσο και τον Ρίτσαρντς μεταξύ άλλων κόντρα στην Κηφισιά.

Μετά το παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στο πρωτάθλημα από την Κηφισιά με στόχο την επιστροφή στις νίκες.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ γνωρίζει ήδη πως δεν θα είναι στα πλάνα του ο Σαντιάγο Έσε καθώς θα εκτίσει την ποινή του στο συγκεκριμένο ματς, ενώ ο Πεπ Μπιέλ δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Ωστόσο ο Πορτογάλος προπονητής θα έχει δύο ακόμα απουσίες, αφού τόσο ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος όσο και ο Ομάρ Ρίτσαρντς, αποφασίστηκε να μείνουν εκτός από αυτό το παιχνίδι.

Αμφότεροι θα προφυλαχθούν από τον έμπειρο κόουτς για τη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Τετάρτη (17/01). Από εκεί και πέρα, ο Κίνι διεκδικεί θέση στο βασικό σχήμα και συγκεκριμένα στα αριστερά της άμυνας αντί του Ορτέγα.

Μία πιθανή εντεκάδα είναι ο Πασχαλάκης στην εστία, ο Ροντινέι με τον Κίνι (ή Ορτέγα) στα άκρα της άμυνας και ο Μπιανκόν με τον Ρέτσο ως στόπερ. Στη μεσαία γραμμή ο Μαντί Καμαρά θα μοιραστεί τον άξονα με τον Καρβάλιο, έχοντας μπροστά τους τον Φορτούνη. Στα άκρα ο Ποντένσε με τον Μασούρα δείχνουν τα φαβορί ενώ στην κορυφή υπάρχει ένα ερωτηματικό μεταξύ Ναβάρο και Γιόβετιτς.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα