Ολυμπιακός, μεταγραφές: Σε ποιο σημείο βρίσκονται οι υποθέσεις Κάρμο, Γκαστόν Ερνάντες, Τσικίνιο και Αλ Μουσράτι

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Σε ποιο σημείο βρίσκονται οι υποθέσεις Κάρμο, Γκαστόν Ερνάντες, Τσικίνιο και Αλ Μουσράτι

Ο Κάρμο

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει σχεδόν κλεισμένες 2 μεταγραφές στόπερ - των Κάρμο και Ερνάντες - και προσπαθεί να φέρει από τον Γενάρη στο ρόστερ του, τους χαφ Τσικίνιο και Αλ Μουσράτι.

Ο Ολυμπιακός μετά τους Ναβάρο και Ζέλσον Μαρτίνς έχει στα σκαριά άλλες 4 προσθήκες για το κέντρο της άμυνάς του και τον άξονά του και μπορεί να κάνει και μία ακόμα (με έναν 2ο εξτρέμ μετά τον Ζέλσον). Ας δούμε όμως τις σχετικές περιπτώσεις, μία προς μία:

ΝΤΑΒΙΝΤ ΚΑΡΜΟ: Ο Πορτογάλος σέντερ μπακ, ηλικίας 24 ετών, είχε συμφωνήσει εδώ και μέρες με τον Ολυμπιακό και απέμενε η Πόρτο. Το deal θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν κλεισμένο για τον δανεισμό του παίκτη (έναντι 400.000 ευρώ) για τον οποίο η O JOGO σημειώνει πώς υπάρχει και οψιόν 15 εκατ. ευρώ. Όλες οι πορτογαλικές πηγές συμφωνούν στο ότι θα υπάρχει οψιόν.

ΓΚΑΣΤΟΝ ΕΡΝΑΝΤΕΣ: Ο Αργεντίνος στόπερ θα κοστίσει στον Ολυμπιακό κοντά στα 4 εκατ. ευρώ για αγορά του 70% των δικαιωμάτων του (με τον πειραϊκό σύλλογο να είχε φτάσει ως τελευταία χρονικά προσφορά του αυτή των άνω των 3.5 εκατ. ευρώ για το 80%). Ο Γκαστόν Ερνάντες αποτελούσε καιρό τώρα στόχο των Πειραιωτώμν για το κέντρο της άμυνάς τους και όλα δείχνουν πώς είναι έτοιμος να κλείσει και τυπικά.

ΤΣΙΚΙΝΙΟ: Ο Πορτογάλος χαφ είχε ήδη κλείσει με χρονικό ορίζοντα για το καλοκαίρι. Ο Ολυμπιακός έκανε τις σημαντικές του προσπάθειες για να τον έχει από τώρα στο ρόστερ του. Το ζητούμενο ήταν δηλαδή να τα βρει με τη Μπενφίκα για να φτάσει από τώρα στην ομάδα ο 28χρονος Τσικίνιο, που κυρίως είναι οκτάρι. Παίκτης που ξέρει πολύ καλά ο Καρβαλιάλ, όπως τους Κάρμο και Αλ Μουσράτι.

ΑΛ ΜΟΥΣΡΑΤΙ: Ο 27χρονος Λίβυος χαφ είναι ένας εκ των κορυφαίων παικτών της πορτογαλικής Λίγκας. Αγωνίζεται κυρίως στη θέση Νο6. Ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει με τον παίκτη και προσπαθούσε να τα βρει οριστικά και με τη Μπράγκα. Είναι μία προσθήκη που εφόσον κλείσει και τυπικά μπορεί πραγματικά να αλλάξει επίπεδο στο κέντρο των Πειραιωτών.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα