Παναθηναϊκός: Εκτός αποστολής ο Μπακασέτας για το ματς κυπέλλου της Τράμπζονσπορ με τη Μανίσασπορ

Βασίλης Μπαλατσός
Ο Μπακασέτας σε ματς της Τραμπζοσπόρ εναντίον της Φενέρμπαχτσε

bet365

Ο Τάσος Μπακασέτας εν αναμονή της ολοκλήρωσης της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό βρίσκεται εκτός αποστολής της Τράμπζονσπορ για το παιχνίδι με τη Μανίσασπορ.

Αντίστροφα κυλάει ο χρόνος για την ολοκλήρωση της μεγάλης μεταγραφής του Τάσου Μπακασέτα στον Παναθηναϊκό. Mετά από τρία χρόνια η Τράμπζονσπορ πρέπει να μάθει να ζει χωρίς τον ηγέτη της. Η ομάδα της Τραπεζούντας υποδέχεται σήμερα (18/1, 18:00) τη Μανίσασπορ σε μονό ματς για το Κύπελλο Τουρκίας και ο διεθνής μεσοεπιθετικός βρίσκεται εκτός αποστολή, σε αντίθεση με τον Ταξιάρχη Φούντα, ο οποίος βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα.

Πάντως ο Μπάκα αναμένεται να κάνει μια τελευταία εμφάνιση με την Τράμπζον. Θυμίζουμε πως το κλαμπ της Τουρκίας είχε θέσει ως όρο στο deal με τον Παναθηναϊκό ο Μπακασέτας να μείνει στην ομάδα και για το μεγάλο ματς με τη Γαλατάσαραϊ (21/1) και στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα τεθεί στην διάθεση του Φατίχ Τερίμ.

Θυμίζουμε πως η συμφωνία των δυο ομάδων έχει κλείσει στα 1,2 εκατομμύρια ευρώ. Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός έχει υπογράψει συμβόλαιο 2,5 χρόνων με απολαβές 1,5 εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα