Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης: Με δύο αλλαγές κόντρα στους Αρκάδες

Με δύο αλλαγές η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Αστέρα

bet365

Ο Φατίχ Τερίμ προχώρησε μόλις σε δύο αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό βάζοντας βασικούς τους Μλαντένοβιτς και Ρούμπεν Πέρεθ.

Οι εννέα απουσίες που «βαραίνουν» απόψε τον Παναθηναϊκό δεν επέτρεψαν στον Φατίχ Τερίμ να προβεί σε ιδιαίτερες αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το ντέρμπι της Τετάρτης κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Τούρκος τεχνικός έδωσε φανέλα βασικού στον Μλαντένοβιτς ελέω της απουσίας του τραυματία Χουάνκαρ ενώ έβαλε και τον Ρούμπεν Πέρεθ στην θέση του τιμωρημένου Βιλένα.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Γιούρι Λοντίγκιν. Στο κέντρο της άμυνας διατηρήθηκαν οι Γεντβάι και Αράο. Στο δεξί άκρο ο Βαγιαννίδης ενώ στο αριστερό μπήκε ο Μλαντένοβιτς.

Στην μεσαία γραμμή ο Ρούμπεν Πέρεθ θα βρίσκεταιν στην θέση του «εξαριού» ενώ μπροστά θα είναι οι Κώτσιρας, σε ρόλο «8» απόψε και Μπερνάρντ. Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι οι Βέρμπιτς και Μαντσίνι ενώ στην κορυφή της ο μοναδικός διαθέσιμος επιθετικός των «πρασίνων», Άντρατζ Σπόραρ.

 

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού:

Λοντίγκιν, Αράο, Γεντβάι, Βαγιαννίδης, Μλαντένοβιτς, Ρούμπεν Πέρεθ, Κώτσιρας, Μπερνάρντ, Βέρμπιτς, Μαντσίνι, Σπόραρ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα