Ολυμπιακός: Deal της Σαν Λορέντζο με τους Πειραιώτες για τον Γκαστόν Ερνάντες

Ο Γκαστόν Ερνάντες

bet365

Ο Αργεντίνος στόπερ σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές από τη χώρα του που επικαλούνται στελέχη της Σαν Λορέντζο θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Πρόκειται για τον 26χρονο στόπερ από την Αργεντινή. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές από την Αργεντινή και μεταξύ άλλων και το δίκτυο Tysports ο Γκαστόν Ερνάντες θα πρέπει να θεωρείται πια δεδομένο ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Η πληροφόρηση αυτή προέρχεται - και - από στελέχη της ομάδα της Σαν Λορέντζο, όπου ανήκει ο Ερνάντες. Με βάση αυτήν την πηγή το deal έχει κλείσει ήδη (με καθεστώς αγοράς του παίκτη) και θα πάρει επίσημη μορφή μέχρι την Τρίτη. Από τη στιγμή που θα κλείσουν και τυπικά Κάρμο και Ερνάντες θα είναι οι 2 στόπερ συν τον νεαρό Αμπέι από την ομάδα της Ρέντινγκ. Ο Ερνάντες το 2022 - 2023 έχει 48 ματς με 2 γκολ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα