Ολυμπιακός, μεταγραφές: Διάψευση ότι έχει ασχοληθεί με Μπρέκαλο και Μπάρε

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Διάψευση ότι έχει ασχοληθεί με Μπρέκαλο και Μπάρε

keidi_bare

bet365

Από μέρους του ο Ολυμπιακός διέψευσε πώς ασχολείται με τους συγκεκριμένους παίκτες που αναφέρθηκαν στα ΜΜΕ του εξωτερικού ως στόχοι του.

Η καταλανική Sport μετέδωσε πώς ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του διεθνή Αλβανού χαφ Κέιντι Μπάρε, ο οποίος αγωνίζεται στην Εσπανιόλ. Την ίδια ώρα σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ιταλού δημοσιογράφου, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Φιορεντίνα για την απόκτηση του διεθνή Κροάτη εξτρέμ, Γιόσιπ Μπρέκαλο.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός προχώρησε το βράδυ της Πέμπτης σε διάψευση και για τα 2 αυτά ονόματα. Μία διάψευση με την επισήμανση πώς δεν ασχολείται με κανέναν εκ των δύο αυτών ποδοσφαιριστών. Ασχέτως αυτού πάντως ο Ολυμπιακός εκτός από τους στόπερ Κάρμο και Γκαστόν Ερνάντες και τις 5 προσθήκες που έχει ανακοινώσει είναι πιθανό να κάνει άλλες 3 μεταγραφές (εξάρι, εξτρέμ και φορ).

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα