Ολυμπιακός μεταγραφές: Συζητήσεις για δανεισμό του Μπιέλ στην Άουγκσμπουργκ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Συζητήσεις για δανεισμό του Μπιέλ στην Άουγκσμπουργκ

Συζητήσεις του Ολυμπιακού με Άουγκσμπουργκ για δανεισμό Μπιέλ

bet365

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαδικασία συζητήσεων με την Άουγκσμπουργκ για την παραχώρηση του Πεπ Μπιέλ.

Ο Πεπ Μπιέλ φαίνεται πως βρίσκεται κοντά στο να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, έστω και βραχυπρόθεσμα, αφού οι «ερυθρόλευκοι» συνομιλούν με τους ανθρώπους της Άουγκσμπουργκ για την μεταγραφή του στην γερμανική ομάδα.

Αυτή θα αφορά αρχικά εξάμηνο δανεισμό, αλλά θα υπάρχει η δυνατότητα να μονιμοποιηθεί η παρουσία του εκεί, αφού στην συμφωνία αναμένεται να υπάρξει και οψιόν αγοράς, για την περίπτωση που η γερμανική ομάδα επιλέξει να τον κρατήσει.

Ο ίδιος ο 27χρονος Ισπανός ποδοσφαιριστής είναι θετικός στην προοπτική της Άουγκσμπουργκ, όπου μάλιστα αναμένεται να βρει ξανά τον Γιες Θόρουπ, που είχε προπονητή στην Κοπεγχάγη για περίπου δύο χρόνια (2020-2022).

Ο Πεπ Μπιέλ έχει πραγματοποιήσει φέτος 20 συμμετοχές με την φανέλα του Ολυμπιακού έχοντας σκοράρει δύο γκολ και δώσει τέσσερις ασίστ στα 869 λεπτά που έχει αγωνιστεί.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα