Ολυμπιακός: Τρεις στόπερ διεκδικούν τις δύο θέσεις του βασικού σχήματος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ο Κάρμο

bet365

Οι Κάρμο, Ρέτσος και Ντόι είναι οι τρεις κεντρικοί αμυντικοί που διεκδικούν τις δύο θέσεις της βασικής 11άδας του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός θα έχει αλλαγές στο βασικό του σχήμα για το επερχόμενο μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (εκτός απροόπτου βέβαια). Διαφοροποιήσεις σε επίπεδο προσώπων και πιθανώς και ως προς τη διάταξη (με 4-3-3 αντί για 4-2-3-1) για αυτό το σπουδαίο ματς για την κατηγορία της Stoiximan Super League 1.

Σχετικά με τα νέα πρόσωπα αυτοί που συγκεντρώνουν σημαντικές πιθανότητες για βασικοί είναι κυρίως οι Κάρμο, Ορτα, Τσικίνιο, Ζέλσον Μαρτίνς αλλά και ο Ναβάρο. Σε σχέση με την αμυντική διάταξη σε πρώτο πλάνο εκτός από τον γκολκίπερ Πασχαλάκη θα είναι οι Ορτέγα, Ντόι, Ρέτσος και Ροντινέι. Υπάρχει όμως το ενδεχόμενο να ντεμπουτάρει ο Κάρμο ως βασικός δίπλα στον Ρέτσο και έτσι να προκύψει μία αλλαγή στο κέντρο της άμυνας.

Προφανώς και η τελική απόφαση ανήκει στον κόουτς Καρβαλιάλ. Από εκεί και πέρα στο κέντρο ο Εσε με τον Ορτα δείχνουν ένα ιδιαίτερα πιθανό δίδυμο και να τους πλαισιώσει σε μία τριάδα ο Αλεξανδρόπουλος ή ο Τσικίνιο και μετά υπάρχουν ένα... σωρό παίκτες που διεκδικούν θέση πίσω από τον φορ Ναβάρο. Εάν καταλήξει ο Πορτογάλος σε 4-3-3 τότε για 2 θέσεις θα δώσουν... μάχη (τουλάχιστον) οι Φορτούνης, Μασούρας, Ζέλσον Μαρτίνς (εάν βέβαια ο Ζέλσον ξεπεράσει τις ενοχλήσεις τις οποίες έχει) και Ποντένσε.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα