Ολυμπιακός: Ανοιχτό ο Ζέλσον να τεθεί εκτός ακόμα και για 15 ημέρες

Ο Ζέλσον

bet365

Ο Ολυμπιακός θα στερηθεί στο προσεχές διάστημα τις αγωνιστικές υπηρεσίες του Ζέλσον Μαρτίνς μετά τον τραυματισμό του Πορτογάλου διεθνούς εξτρέμ.

Ο Ζέλσον Μαρτίνς δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις του και έτσι θα είναι off για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και αυτή η εξέλιξη δεν τον αφήνει να μπει και στην ευρωπαϊκή λίστα υπό την έννοια πώς είναι ιδιαίτερα πιθανό να μην είναι ΟΚ και για τα ματς με τη Φερεντσβάρος (15 και 22 Φλεβάρη).

Υπάρχει μάλιστα ο κίνδυνος ο Πορτογάλος διεθνής εξτρέμ να τεθεί εκτός δράσης ακόμα και για ένα διάστημα 15 ημερών. Περισσότερα βέβαια θα φανούν εντός των επόμενων 24ωρων για τον Ζέλσον. Από την άλλη η κατάσταση του Παναγιώτη Ρέτσου δεν δείχνει - σύμφωνα με πληροφορίες - σε πρώτη φάση να είναι ιδιαίτερα ανησυχητική.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα