Μάνατζερ Σουλεϊμάνοφ: «Ο Σάπι ανήκει ολοκληρωτικά στον Αρη»

Μάνατζερ Σουλεϊμάνοφ: «Ο Σάπι ανήκει ολοκληρωτικά στον Αρη»

Newsroom
suleimanov

bet365

Ο Αλαν Αζουγκάροφ, εκπρόσωπος του Σάπι Σουλεϊμάνοφ, μίλησε για την ενεργοποίηση της οψιόν που υπήρχε από τον Αρη για την απόκτηση του 24χρονου μεσοεπιθετικού.

Στον Αρη με τη μορφή του δανεισμού μετακινήθηκε το καλοκαίρι ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ, όμως οι «κίτρινοι» θα τον αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή καθώς ενεργοποιήθηκε πρόσφατα η υποχρεωτική οψιόν που υπήρχε στη συμφωνία τους με την Κράσνονταρ.

Συγκεκριμένα μόλις ο 24χρονος έπαιξε σε 18 επίσημα ματς των «κίτρινων», κάτι που έπραξε στα τέλη του περασμένου μήνα.

Για το θέμα μίλησε και ο εκπρόσωπός του Αλαν Αζουγκάροφ στο Match TV. «Οφείλω να επιβεβαιώσω αυτή την επιλογή, αλλά υπάρχει μια συγκεκριμένη ημερομηνία μέχρι την οποία πρέπει να συμβεί αυτό. Η οψιόν στο συμβόλαιο μπήκε ουσιαστικά στην κατάσταση ενεργοποίησης, αφού ήταν αυτόματη. Ενεργοποιήθηκε από τον αριθμό των αγώνων που υπήρχαν και ο Σάπι έχει ήδη παίξει. Ως εκ τούτου, μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι ο Σάπι ανήκει ολοκληρωτικά στον Αρη», είπε χαρακτηριστικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα