Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Κανονικά με περιγραφή το ντέρμπι αιωνίων

Βασίλης Μπαλατσός
perez_alexandropoulos

bet365

Όπως ανακοίνωσε η ΠΟΕΣΥ οι δημοσιογράφοι της Cosmote TV ανέστειλαν την απεργία που ήταν να κάνουν την Κυριακή (4/2) και συνεπώς το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό θα έχει κανονικά περιγραφή.

Ανατροπή και κανονικά με περιγραφή θα μεταδοθεί το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο την Κυριακή (4/2, 21:00). Η ΠΟΕΣΥ ανακοίνωσε την Παρασκευή (2/2) πως επρόκειτο να γίνει απεργιακή κινητοποίηση των δημοσιογράφων της COSMOTE TV, όμως μετά την προφορική δέσμευση της διοίκησης του Μέσου για άμεση έναρξη διαπραγματεύσεων με θέμα τη νέα σύμβαση εργασίας των δημοσιογράφων του καναλιού η απεργία οδηγήθηκε σε αναστολή.

Θυμίζουμε πως εκτός από το ντέρμπι αιωνίων από την πλατφόρμα της Cosmote TV θα μεταδοθούν και οι αναμετρήσεις ΟΦΗ - Κηφισιά (16:00) και ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης (17:30) για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Superleague.

H ανακοίνωση της ΠΟΕΣΥ:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) αποφάσισε την αναστολή της απεργίας που προκήρυξε στην COSMOTE TV. Η απόφαση για την αναστολή ελήφθη μετά την προφορική δέσμευση της εργοδοσίας για άμεση έναρξη διαπραγματεύσεων με θέμα τη νέα σύμβαση εργασίας με τους δημοσιογράφους του καναλιού».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα