Ολυμπιακός: Διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα με τον ΟΦΗ οι Βέζο και Καμπράλ

Ο Καμπράλ

bet365

Τα δύο τελευταία χρονικά αποκτήματα της ομάδας του Ολυμπιακού έχουν θέσει δυνατή υποψηφιότητα για την αρχική του ενδεκάδα στον εντός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ το Σάββατο.

Ο λόγος για τους Ρούμπεν Βέζο και Ζοβάνε Καμπράλ. Ο έμπειρος στόπερ (Ρούμπεν Βέζο) από τη μία ενδέχεται σοβαρά να ντεμπουτάρει μαζί με τον Κάρμο στο κέντρο της άμυνας των Ερυθρόλευκων για το Ολυμπιακός - ΟΦΗ, όπως έχετε ήδη διαβάσει σχετικά. Η άλλη επιλογή ελλείψει του τιμωρημένου Ντόι και εκτός απροόπτου και τραυματία Ρέτσου θα είναι ο Μπιανκόν. Φυσικά την τελική επιλογή θα την κάνει ο υπηρεσιακός τεχνικός, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος.

Όπως και να έχει ο Ολυμπιακός αναμένεται να έχει το 8ο διαφορετικό φετινό κεντρικό αμυντικό του δίδυμο. Τα άλλα δίδυμα που υπήρξαν φέτος στον Ολυμπιακό θυμίζουμε πώς ήταν τα εξής: Ρέτσος - Ντόι, Ρέτσος - Φρέιρε, Ρέτσος - Πορόζο, Ντόι - Μπιανκόν, Ρέτσος - Μπιανκόν, Φρέιρε - Ντόι και Κάρμο - Ντόι. Σε επίπεδο άλλων προσώπων και σε έναν σχηματισμό πιθανότατα στο 4-2-3-1 έχει σημαντικές πιθανότητες για βασικός εξτρέμ ο Καμπράλ, που επίσης εάν είναι στη βασική 11άδα θα κάνει ντεμπούτο με τον Ολυμπιακό.

Επιπροσθέτως και ο Ελ Καμπί είναι σοβαρός υποψήφιος για βασικός για τη θέση του σέντερ φορ. Άρα μία εκτίμηση 11άδας είναι ως εξής: Πασχαλάκης - Ορτέγα, Μπιανκόν ή Βέζο με Κάρμο και Ροντινέι - Εσε και Ορτα - Μασούρας, Φορτούνης και Καμπράλ ή Ποντένσε - Ελ Καμπί.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα