Ολυμπιακός: Το σκεπτικό της κίνησης των «ερυθρόλευκων» για την αναβολή του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Από το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ

bet365

Πίσω από την ενέργεια του Ολυμπιακού υπάρχει μία πολύ συγκεκριμένη λογική που έχει να κάνει και με το ότι η Φερεντσβάρος δεν θα έχει αγώνα το Σαββατοκύριακο.

Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός ενημερώθηκε πως η Φερεντσβάρος δεν θα έχει αγώνα το προσεχές Σαββατοκύριακο (καθώς η ουγγρική ομάδα είχε μεριμνήσει να αναβάλλει τον αγώνα της) υπέβαλε το πρωί της Τρίτης αίτημα στη Διοργανώτρια Αρχή της Stoiximan Super League 1 για αναβολή του αγώνα του με τον ΠΑΟΚ στις 18/2. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στον Ολυμπιακό θεωρούν πώς δεν θα υπάρξει ελληνική ομάδα - με δεδομένο ότι και ο ΠΑΟΚ δεν θα ήταν αντίθετος με αυτή την μετάθεση του αγώνα - που δεν θα συνηγορήσει σε αυτή την αναβολή του αγώνα, διότι πρόκειται για ευρωπαϊκή εκπροσώπηση .

Σημειώνεται πώς ο Ολυμπιακός σε σχετικό αίτημα του Παναθηναϊκού σε αγώνα του με τον Ατρόμητο (της πρώτης αγωνιστικής φέτος στην κατηγορία) συνηγόρησε στην αναβολή για τους ίδιους λόγους.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα