Ελίασον: «Είμαστε χαρούμενοι που θα έχουμε τον κόσμο δίπλα μας στα επόμενα παιχνίδια»

Ελίασον: «Είμαστε χαρούμενοι που θα έχουμε τον κόσμο δίπλα μας στα επόμενα παιχνίδια»

Βασίλης Μπαλατσός
Ελίασον

bet365

Ο Νίκλας Ελίασον με δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote TV μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί της Κηφισιάς στάθηκε στην επιστροφή του κόσμου στην «OPAP Arena».

Την όγδοη ασίστ του την τρέχουσα σεζόν έδωσε ο Νίκλας Ελίασον, ο οποίος δημιούργησε το πρώτο γκολ του Λιβάι Γκαρσία, το οποίο άνοιξε το δρόμο για την ΑΕΚ στη νίκη επί της Κηφισιάς με 3-0. Ο Σουηδός εξτρέμ με δηλώσεις του την κάμερα της Cosmote TV μετά το παιχνίδι αναφέρθηκε τόσο στο επίπεδο του πρωταθλήματος όσο και στην επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα.

Οι δηλώσεις του Ελίασον:

Για το ματς: «Ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς, θέλαμε πάρα πολύ να πάρουμε αυτό το παιχνίδι. Πέρασαν δύο μήνες χωρίς την παρουσία του κόσμου, παρουσία που την περσινή σεζόν μας βοήθησε πάρα πολύ για να κατακτήσουμε το νταμπλ. Φέτος, στην αρχή της σεζόν μέχρι να κλείσουν τα γήπεδα ο κόσμος μας είχε βοηθήσει πάρα πολύ, είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί έχουμε σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας και θα έχουμε τον κόσμο δίπλα μας».

Για την ασίστ στον Λιβάι και αν ήταν... ανταπόδοση για την ασίστ που του είχε δώσει στην Τούμπα: «Ακριβώς (γελάει). Είναι ένας πολύ επικίνδυνος παίκτης, ξέρουμε όλοι τα προσόντα που έχει ο Λιβάι. Είδα τον χώρο ανάμεσα στον τερματοφύλακα και τον τελευταίο αμυντικό, προσπάθησα να τον εκμεταλλευτώ με την πάσα μου και τελείωσε τη φάση κατάλληλα».

Για την μάχη του τίτλου: «Είναι πολύ συναρπαστικό το φετινό πρωτάθλημα, είναι σημαντικό ότι όλες οι ομάδες είναι κοντά στη βαθμολογία. Πιστεύω ότι αν είσαι φίλαθλος μιας ομάδας τότε απολαμβάνεις κάθε παιχνίδι οπότε νομίζω ότι στο τέλος ο κόσμος θα το έχει ευχαριστηθεί».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα