ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 1-4: Η μεγαλύτερη εντός έδρας ήττα του Λουτσέσκου στην Ελλάδα

Newsroom
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 1-4: Η μεγαλύτερη εντός έδρας ήττα του Λουτσέσκου στην Ελλάδα

bet365

Το πολύ βαρύ 1-4 από τον Ολυμπιακό στην Τούμπα που γκρέμισε τον ΠΑΟΚ από την κορυφή της βαθμολογίας συνιστά την βαρύτερη εντός έδρας ήττα του Ραζβάν Λουτσέσκου στην εν Ελλάδι καριέρα του.

Η εμφατική επικράτηση του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ με 4-1 στην Τούμπα είναι και η μεγαλύτερη εντός έδρας ήττα του Ραζβάν Λουτσέσκου στην εν Ελλάδι θητεία του, από τον πάγκο της Ξάνθης και του Δικέφαλου. Μέχρι και το σημερινό ματς η ευρύτερη εντός έδρας ήττα του καταξιωμένου Ρουμάνου κόουτς στη χώρα μας καταγράφεται πριν από εννέα χρόνια, πάλι από τον Ολυμπιακό, ο οποίος είχε νικήσει 3-1 στην Ξάνθη με δυο γκολ του Φορτούνη κι ένα του Τζίμι Ντουρμάζ (Μάρκο Σίλβα ο κόουτς των Ερυθρόλευκων).

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 1-4 συνιστά και... ισοφάριση της μεγαλύτερη εντός έδρας ήττα συνολικά στην καριέρα του Λουτσέσκου (517 παιχνίδια σε επτά ομάδες): στις 22/4/2007 η «δική» του Ραπίντ είχε ηττηθεί με το ίδιο σκορ από τη Ντιναμό Βουκουρεστίου με «καρέ» του Κλαούντιο Νικολέσκου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα