Παναθηναϊκός: Οι 18+1 παίκτες που έχουν σκοράρει, ποιοι πέντε δεν έχουν συμμετοχή σε γκολ

Παναθηναϊκός: Οι 18+1 παίκτες που έχουν σκοράρει, ποιοι πέντε δεν έχουν συμμετοχή σε γκολ

Οι 18+1 παίκτες που έχουν σκοράρει για τον Παναθηναϊκό και οι μόλις πέντε που δεν έχουν συμμετοχή σε γκολ

bet365

Το ροτέισον των 26 ποδοσφαιριστών που έχει αποκτήσει ο Παναθηναϊκός, οι 18+1 παίκτες που έχουν σκοράρει την φετινή σεζόν και οι πέντε που δεν έχουν συμμετοχή σε γκολ.

Έπειτα και από τις μεταγραφές του χειμώνα ο Παναθηναϊκός «εκτόξευσε» τον αριθμό των ποδοσφαιριστών του που υπολογίζονται στο ροτέισον της πρώτης ομάδας φτάνοντας στο εντυπωσιακό νούμερο των 26 ποδοσφαιριστών και διορθώνοντας έτσι μία σημαντική ανορθογραφία, που κόστισε σημαντικά πέρυσι στο κλαμπ στην κούρσα που έκανε για το πρωτάθλημα.

Ο Φατίχ Τερίμ έχει δείξει με κάθε πιθανό τρόπο πως ανά πάσα στιγμή μπορεί οποιοσδήποτε εκ των ποδοσφαιριστών αυτών να χρησιμοποιηθεί είτε ως βασικός είτε ως αλλαγή και αυτό είναι κάτι που του... λύνει τα χέρια, ειδικά στο θέμα των τραυματισμών που ταλαιπωρούν τον τελευταίο καιρό την ομάδα.

Οι 18+1 σκόρερ του Παναθηναϊκού και οι πέντε που δεν έχουν συμμετοχή σε γκολ

panathinaikos_eurokinisi

Απ' αυτούς τους 26 ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στο ενεργό ροτέισον της ομάδας, εκ των οποίων οι δύο έχουν τεθεί νοκ άουτ με σοβαρούς τραυματισμούς (Μάγκνουσον, Πάλμερ-Μπράουν), όμως όσο αγωνιζόντουσαν είχαν κι εκείνοι το ίδιο στάτους, οι 18+1 παίκτες έχουν σκοράρει με την φανέλα του «τριφυλλιού» φέτος, συνυπολογίζοντας όλες τις διοργανώσεις που έχουν συμμετάσχει οι «πράσινοι».

Το +1 έγκειται στην περίπτωση του Γιώργου Βαγιαννίδη, ο οποίος αυτή τη στιγμή στην στατιστική του έχει μηδέν γκολ, έχει όμως σημειώσει γκολ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στον πρώτο γύρο της κανονικής διάρκειας, όμως δεν μέτρησε, επειδή το παιχνίδι διακόπηκε εξαιτίας του συμβάνοντας με την κροτίδα στον Χουάνκαρ.

Επτά παίκτες δεν έχουν καταφέρει να βρουν φέτος τον δρόμο προς τα δίχτυα, εκ των οποίων ο ένας είναι μέσος, οι δύο πλάγιοι μπακ και οι τέσσερις στόπερ. Αυτοί είναι ο εκ των αρχηγών της ομάδας, Κάρλος Ζέκα, ο Χουάνκαρ, ο Κώτσιρας, ο Ακαϊντίν, ο Σένκεφελντ, ο Ούγκο και ο Πάλμερ-Μπράουν, αν και ο τελευταίος βέβαια πρόλαβε να παίξει μόλις 148 λεπτά μέχρι να τραυματιστεί σοβαρά.

ΠαίκτηςΓκολΑσίστΣυμμετοχές σε γκολ
Μλαντένοβιτς268
Κώτσιρας44
Σένκεφελντ
Γεντβάι213
Βαγιαννίδης1*12*
Χουάνκαρ55
Ακαϊντίν11
Μάγκνουσον11
Ούγκο
Πάλμερ-Μπράουν
Μπερνάρντ6814
Αράο314
Μαντσίνι358
Βιλένα112
Πέρεθ112
Παλάσιος6511
Τζούρισιτς426
Βέρμπιτς3
Τσέριν213
Αϊτόρ415
Ζέκα
Λημνιός11
Μπακασέτας11
Ιωαννίδης16622
Σπόραρ11213
Γερεμέγεφ77

Αν τώρα το πάμε λίγο παρακάτω και δεν μείνουμε απλώς στους παίκτες που έχουν σημειώσει τέρμα, αλλά σε κείνους που έχουν συμμετοχή σε γκολ είτε σκοράροντας είτε δίνοντας την ασίστ, τότε φτάνουμε στους 21 από τους 26 ποδοσφαιριστές. Δεν τα έχουν καταφέρει μόνο ο Ζέκα, ο Ούγκο, ο Σένκεφελντ και ο Πάλμερ-Μπράουν.

Πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού σε όλες τις διοργανώσεις παραμένει ο Φώτης Ιωαννίδης με 16 τέρματα, παρ' ότι έλειψε για παραπάνω από έναν μήνα. Μόνος άλλος διψήφιος είναι ο Άντρατζ Σπόραρ με 11.

Στις ασίστ τις περισσότερες έχει ο εκπληκτικός το τελευταίο διάστημα Μπερνάρντ, που αριθμεί συνολικά οκτώ. Πίσω του είναι οι Μλαντένοβιτς και Ιωαννίδης, που έχουν από έξι.

Συνολικά σε συμμετοχές σε γκολ τα πρωτεία έχει και πάλι ο Φώτης Ιωαννίδης με 22 (16 γκολ και 6 ασίστ) ενώ υπάρχουν και άλλοι τέσσερις ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» που έχουν φτάσει σε διψήφιο νούμερο, δηλαδή ο Μπερνάρντ με 14 (6 γκολ και 8 ασίστ), ο Σπόραρ με 13 (11 γκολ και 2 ασίστ) και ο Παλάσιος με 11 (6 γκολ και 5 ασίστ).

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα