Παναθηναϊκός: Με Λοντίγκιν στο τέρμα, Κώτσιρα στον άξονα και τον Λημνιό στα «φτερά»

Παναθηναϊκός: Με Λοντίγκιν στο τέρμα, Κώτσιρα στον άξονα και τον Λημνιό στα «φτερά»

Newsroom
Ο Γιούρι Λοντίγκιν

bet365

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στην Κηφισιά θα έχει πέντε νέα πρόσωπα, καθώς μόνο οι Ιωαννίδης, Παλάσιος, Κώτσιρας, Μπακασέτας, Αράο και Μλαντένοβιτς διατηρήθηκαν, σε σχέση με το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ, στο αρχικό σχήμα.

Με 4-3-3 και αρκετές αλλαγές σε σχέση με το πρόσφατο ντέρμπι Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ όπου και πήρε το «εισιτήριο» για τον τελικό, θα ξεκινήσει ο Παναθηναϊκός τον αγώνα του με την Κηφισιά.

Οπου ο Φατίχ Τερίμ θα έχει τον Λοντίγκιν στο τέρμα, τους Βαγιαννίδη, Σένκεφελντ, Αράο και Μλαντένοβιτς τετράδα στην άμυνα από τα δεξιά, τους Ρούμπεν, Κώτσιρα και Μπακασέτα στον άξονα, τους Παλάσιος, Λημνιό στα άκρα και τον Ιωαννίδη στην κορυφή της επίθεσης.

Εκ των 11 παραπάνω βασικοί απέναντι με τον Δικέφαλο ήταν οι Ιωαννίδης, Παλάσιος, Κώτσιρας, Μπακασέτας, Αράο και Μλαντένοβιτς.


gu

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα