Νικολαΐδης: «Στον προπονητή έβαλε πρόστιμο ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού;»

Νικολαΐδης: «Στον προπονητή έβαλε πρόστιμο ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού;»

Newsroom
ελλαδα

bet365

Ο Ντέμης Νικολαϊδης αναφέρθηκε στο πρόστιμο που έβαλε στους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Γιάννης Αλαφούζος δείχνοντας την αντίθεσή του.

Η ισοπαλία κόντρα στην Κηφισιά (1-1) προκάλεσε την αντίδραση του προέδρου του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος τιμώρησε τους παίκτες με πρόστιμο ύψους 200 χιλιάδων ευρώ.

Ο Ντέμης Νικολαϊδης αναφέρθηκε σε αυτή την απόφαση και έδειξε την αντίθεσή του σε αυτό ενώ ρώτησε αν πήρε πρόστιμο και ο προπονητής της ομάδας.

Συγκεκριμένα: «Δεν τα καταλαβαίνω εγώ αυτά. Γιατί έδωσε πρόστιμο στους παίκτες; Κάτσε γιατί εδώ έχουμε θέμα. Έβαλε πρόστιμο στους παίκτες ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού; Στον προπονητή έδωσε; Είδες κάποιον παίκτη του Παναθηναϊκού στο γήπεδο να μην τρέχει και να μην τα δίνει όλα; Πώς βάζουμε στους παίκτες; Βάζουμε όταν κάνει κάποιο πειθαρχικό παράπτωμα, αν δεν τηρήσει το fair play για παράδειγμα, αν με τη συμπεριφορά του προσβάλλει την ομάδα.

Δηλαδή αν χάσει ένα γκολ κάποιος τρώει πρόστιμο, αν κάνει χατ-τρικ παίρνει πριμ; Δεν το ήξερα αυτό ότι έβαλε πρόστιμο για τις ισοπαλίες. Έβαλε μόνο στους παίκτες ή και στον προπονητή; Η απαίτηση των ομάδων προς τους παίκτες είναι να τα δίνουν όλα στο γήπεδο και να έχουν καλή συμπεριφορά. Όλα τα άλλα, αν μπει το γκολ ή κερδίσει ή όχι, δεν είναι η δουλειά του παίκτη αλλά του προπονητή. Έχεις δει τους παίκτες να μην τα δίνουν όλα στο γήπεδο; Έτρεχαν σαν παλαβοί. Δεν υπάρχει με τίποτα παίκτης του Παναθηναϊκού που να είναι αδιάφορος. Το πώς θα κερδίσει δεν είναι δουλειά του αλλά του προπονητή και έπειτα της διοίκησης. Αυτή είναι η φυσική μου αντίδραση σε κάτι τέτοια. Πόσο βγαίνει το συν και το πλην με το πρόστιμο και το πριμ; (γέλια)»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα