Παναθηναϊκός: «Δεν ξέρουμε την έννοια της λέξης συμβιμβασμός. Να ανατείλουμε μέσα από τις δυσκολίες»

Παναθηναϊκός: «Δεν ξέρουμε την έννοια της λέξης συμβιμβασμός. Να ανατείλουμε μέσα από τις δυσκολίες»

Newsroom
Παναθηναϊκός: «Δεν σταματάμε ποτέ. Να ανατείλουμε μέσα από τις δυσκολίες, να κερδίσουμε, να συνεχίσουμε»

bet365

Ο Παναθηναϊκός έστειλε ένα μήνυμα στους φίλους της ομάδας μέσω των social media τονίζοντας πως δεν πρόκειται να συμβιβαστεί με την κατάσταση και θα παλέψει μέχρι το τέλος για τον στόχο της.

Ο Παναθηναϊκός έκανε μία ανάρτηση στα social media του θέλοντας να περάσει στον κόσμο του το μήνυμα πως η ομάδα δεν συμβιμβάζεται και ότι θα παλέψει με όλες της τις δυνάμεις προκειμένου να ξεπεράσει τις δυσκολίες που υπάρχουν ώστε να πετύχει τους στόχους της.

Η ανάρτηση αυτή έγινε με σκοπό να δείξει το «τριφύλλι» πως μετά και την γκέλα με τον ΟΦΗ μπορεί να μπαίνει ως τέταρτος στην «μάχη» των Play Off, όμως τίποτα δεν έχει τελειώσει, ακόμη κι αν οι πιθανότητες αυτή τη στιγμή δεν είναι υπέρ του λόγω των διαφορών που έχουν δημιουργηθεί.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανάρτηση:

«Ο Παναθηναϊκός δεν γνωρίζει την έννοια του ρήματος ''συμβιβάζομαι''. Η πιο σημαντική νίκη; Η επόμενη. Το πιο σημαντικό γκολ; Αυτό που πρόκειται να σκοράρουμε. Η πρόκληση για την οποία έχουμε περισσότερο πάθος (να ανταπεξέλθουμε); Αυτή που έρχεται. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει σταματήσει ποτέ. Ο Παναθηναϊκός είναι ικανός να ανατείλει μέσα από τις δυσκολίες, να κερδίσει, να συνεχίσει».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα