Παναθηναϊκός: Επιστροφή στο Κορωπί με ''ντόπες'' Τερίμ και βίντεο

Παναθηναϊκός: Επιστροφή στο Κορωπί με ''ντόπες'' Τερίμ και βίντεο

Νίκος Αθανασίου
Ο Φατίχ Τερίμ

bet365

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε το απόγευμα της Τετάρτης την προετοιμασία του για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, με τον Τούρκο τεχνικό να τονώνει ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές του.

Μετά το ρεπό των δυόμισι ημερών, οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν το απόγευμα της Τετάρτης στο Κορωπί, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το κυριακάτικο ντέρμπι ζωής ή θανάτου κόντρα στον Ολυμπιακό για την πρεμιέρα των play off.

Ο Φατίχ Τερίμ μίλησε στους παίκτες του Τριφυλλιού και μεταξύ άλλων τους είπε πως ''από παιχνίδι σε παιχνίδι παίζουμε καλύτερα, χάσαμε τους βαθμούς από ατυχία, πιστεύω πολύ σε εσάς και την ομάδα μας''.

Παράλληλα ο Τούρκος τεχνικός που θέλησε να ντοπάρει ψυχολογικά τους ''πράσινους'', έδειξε και βίντεο από την πρόσφατη γκέλα στο Ηράκλειο, κάνοντας ειδική αναφορά στη φάση που υπάρχει το χέρι του Λουκάο στην ενέργεια του Ιωαννίδη, ζητώντας από τους παίκτες του σε αντίστοιχες φάσεις, να διεκδικούν πιο έντονα το δίκιο τους.

Από κει και πέρα, οι παίκτες του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Μέρος του προγράμματος της ομάδας ακολούθησε ο Χουάνκαρ, ατομικό ο Βέρμπιτς, γυμναστήριο έκανε ο Σένκεφελντ, θεραπεία ο Γεντβάι και το δικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα