Μάντζιος: «Αν πάρουμε το Κύπελλο θα μας γράψει η ιστορία»

Μάντζιος: «Αν πάρουμε το Κύπελλο θα μας γράψει η ιστορία»

Newsroom
 Μάντζιος: «Αν πάρουμε το Κύπελλο θα μας γράψει η ιστορία»

bet365

Ο Ακης Μάντζιος υπογράμμισε πως εφόσον ο Αρης κατακτήσει φέτος το τρόπαιο, αυτόματα όλοι οι συντελεστές του θα μνημονεύονται για πάντα στο club.

Σε ΙΕΚ δημσιογραφίας της Θεσσαλονίκης βρέθηκαν σήμερα οι Ακης Μάντζιος, Γιώργος Γκουγκουλιάς και Μιχάλης Παναγίδης, όπου ο κόουτς, ο team manager και ο παίκτης του Αρη αντίστοιχα... ανακρίθηκαν από τους σπουδαστές του. «Καταφέραμε σε πρώτη φάση να εκπληρώσουμε έναν μεγάλο στόχο που είχε η ομάδα, τον τελικό του Κυπέλλου. Φτάσαμε στον τελικό μετά από 14 χρόνια και είμαστε ένα παιχνίδι μακριά για να πάρουμε ένα τρόπαιο μετά από 54 χρόνια. Ευελπιστώ όλοι όσοι παίξουν, στην ενδεκάδα ή έρθουν από τον πάγκο, να μην έχουμε άγχος ή τουλάχιστον να είναι δημιουργικό το άγχος για να μπορέσουμε να πάρουμε το Κύπελλο. Αφιερώσαμε πολύ χρόνο στα παιδιά για να καταλάβουν πόσο σημαντικό είναι για τον Αρη να έρθει ένα τρόπαιο, αντιλαμβάνονται όλοι ότι αν τα καταφέρουμε θα μας γράψει η ιστορία».

Ο δεύτερος από την πλευρά του σχολίασε, μεταξύ άλλων, για τον δικό του ρόλο και το πόσο επηρεάζονται οι παίκτες «ακούγονται πολλά, λέγονται πολλά και τα περισσότερα δεν ισχύουν κιόλας. Είναι ένα κομμάτι και δικό μου και του κόουτς να κρατήσουμε τους ποδοσφαιριστές, να έχουν κλειστά τα αυτιά τους σε αυτά που ακούγονται από έξω, ώστε να είναι έτοιμοι και συγκεντρωμένοι διότι πολλά πράγματα γίνονται και εσκεμμένα».

Οσο για τον νεαρό μεσοεπιθετικό υπογράμμισε ότι «το όνειρό μας, όλων των παικτών του Αρη είναι να κατακτήσουμε φέτος το Κύπελλο. Νιώθω πολύ όμορφα που είμαστε στον τελικό».

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα