ΑΕΚ για Ολυμπιακό: «Η δεξαμενή των ψεμάτων τους είναι ανεξάντλητη»

ΑΕΚ για Ολυμπιακό: «Η δεξαμενή των ψεμάτων τους είναι ανεξάντλητη»

Newsroom
Το σήμα της ΑΕΚ

bet365

Η ΑΕΚ απάντησε στον Ολυμπιακό για το θέμα των Ελλήνων διαιτητών στα παιχνίδια της με τον Άρη, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «η εκστρατεία της προπαγάνδας συνεχίζεται με ανεξάντλητη δεξαμενή ψεμάτων».

Η ΑΕΚ απαντώντας στις τοποθετήσεις του Ολυμπιακού που έκανε λόγο για «ανηθικότητα με όρους μαφίας», υπογράμμισε πως όσα λέγονται από πλευράς ερυθρόλευκων είναι μια ξεκάθαρη προπαγάνδα και επανέλαβε τη θέση της.

«Συνεχίζεται η εκστρατεία μαύρης προπαγάνδας εναντίον της ΑΕΚ, εννοείται με ασύστολα ψέματα. Η ΑΕΚ σε όλες τις συνεδριάσεις της Λίγκας έχει τονίσει πως δεν έχει πρόβλημα είτε είναι Έλληνες, είτε ξένοι οι διαιτητές.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση απ' όσο ξέρουμε το αίτημα του αντιπάλου μας την Κυριακή δεν είναι μόνο για τα μεταξύ μας παιχνίδια, αλλά για όλα τα παιχνίδια των play offs. Εμείς λοιπόν ακολουθώντας αυτό που έχουμε πει από την αρχή, από την στιγμή που υπήρξε αίτημα για Έλληνα δεν είχαμε θέμα», ανέφεραν από το κιτρινόμαυρο στρατόπεδο και συνέχισαν λέγοντας ότι και στο παιχνίδι με τον Άρη στον δεύτερο γύρο της κανονικής διάρκειας είχε υπάρξει συναίνεση για Έλληνα διαιτητή σε παιχνίδι που η ΑΕΚ αδικήθηκε:

«Να θυμίσουμε επίσης πως και για το ματς του δεύτερου γύρου της κανονικής περιόδου είχαμε κάνει το ίδιο, συναινέσαμε δηλαδή σε αίτημα και τότε δεν είχε υπάρξει τίποτα απ΄όσα λένε σήμερα. Επίσης πως τελικά σε εκείνο το ματς αδικηθήκαμε και χάσαμε δύο βαθμούς. Και δεν είπαμε τίποτα. Η δεξαμενή των ψεμάτων τους είναι ανεξάντλητη».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα