«Πιθανή η συζήτηση μεταξύ ΑΕΚ και Ελίασον για νέο συμβόλαιο»

«Πιθανή η συζήτηση μεταξύ ΑΕΚ και Ελίασον για νέο συμβόλαιο»

Newsroom
Ο Νίκλας Ελίασον της ΑΕΚ

bet365

Στη Σουηδία τονίζουν ότι η ΑΕΚ θέλει να κρατήσει τον Νίκλας Ελίασον, ότι ο ίδιος ο παίκτης είναι ευτυχισμένος στην Ένωση και ότι είναι πιθανή μια κουβέντα για νέο συμβόλαιο.

Ο Νίκλας Ελίασον πραγματοποιεί μια εξαιρετική χρονιά με τον 28χρονο Σουηδό εξτρέμ να μετράει 8 γκολ και 12 ασίστ αποτελώντας τον πιο επιδραστικό παίκτη της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με τη σουηδική ιστοσελίδα Fotbolldirekt, παρά το ενδιαφέρον που φέρεται να έχουν δείξει ομάδες, όπως η Γκρέμιο, η PSV Αϊντχόφεν, η Νόριτς και η Ναντ, η πώλησή του το ερχόμενο καλοκαίρι δεν είναι το πιθανότερο σενάριο.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του σουηδικού Μέσου, «η ΑΕΚ θέλει να διατηρήσει και την επόμενη σεζόν τον Ελίασον στο ρόστερ της, ενώ και ο 28χρονος Σουηδός εξτρέμ είναι ευτυχισμένος στην ομάδα».

Μάλιστα, το δημοσίευμα προσθέτει πως «μια επαναδιαπραγμάτευση στο συμβόλαιό του που λήγει το καλοκαίρι του 2027 είναι πιθανή» καθώς «ενδεχομένως να προκύψει και αύξηση απολαβών για τον Ελίασον έπειτα και από τη φετινή επιτυχημένη σεζόν του».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα