Ολυμπιακός: Ο Ελ Καμπί βρίσκεται στο στόχαστρο των Μπολόνια, Τορίνο και Τζένοα σύμφωνα με τους Ιταλούς

Ολυμπιακός: Ο Ελ Καμπί βρίσκεται στο στόχαστρο των Μπολόνια, Τορίνο και Τζένοα σύμφωνα με τους Ιταλούς

ελλαδα

bet365

Τρείς ομάδες από τη Serie A φαίνεται πως έχουν βάλει στο... μάτι τον Αγιούμπ Ελ Καμπί του Ολυμπιακού μετά την εντυπωσιακή πορεία που έκανε.

Ο Αγιούμπ Ελ Καμπί έσπασε κάθε κοντέρ με τον Ολυμπιακό τη φετινή σεζόν καθώς δεν είναι μόνο τα 33 γκολ που έβαλε σε όλες τις διοργανώσεις αλλά τα συνολικά 11 τέρματα που πέτυχε σε 9 παιχνίδια στο Conference League.

Ο Μαροκινός φορ έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου για τους Πειραιώτες και πλέον μπαίνει σε πρώτο πλάνο το κομμάτι της ανανέωσης του συμβολαίου του.

Ήδη έχουν ακουστεί κάποιες ομάδες που έχουν στη λίστα τους τον 30χρονο φορ αλλά φαίνεται ότι στο... παιχνίδι μπαίνουν και σύλλογοι από την Ιταλία.

Σύμφωνα με το «calciomercato», η Μπολόνια, η Τορίνο και η Τζένοα έχουν στο στόχαστρο τον διεθνή επιθετικό για το ερχόμενο καλοκαίρι.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα