Ολυμπιακός: Αύξηση αποδοχών και υψηλή ρήτρα στο νέο συμβόλαιο του Ελ Καμπί (vids)

Ολυμπιακός: Αύξηση αποδοχών και υψηλή ρήτρα στο νέο συμβόλαιο του Ελ Καμπί (vids)

Ο Ελ Καμπί

bet365

Ο Ολυμπιακός μέσα από τις συζητήσεις με τον φορ Αγιούμπ Ελ Καμπί στοχεύει σε deal για ένα κλειστό διετές συμβόλαιο και ιδιαίτερα ανεβασμένη ρήτρα.

Ο Ελ Καμπί είναι ο απόλυτος σταρ της επίθεσης για τον Ολυμπιακό. Ο διεθνής Μαροκινός - που όπως είναι λογικό και ζήτηση έχει και το όνομά του έχει συνδεθεί ακόμα και ομάδες της Premier League ή της Ιταλίας - έσπασε όλα τα κοντέρ φέτος, διακρίθηκε στην Ευρώπη και το δικό του γκολ έδωσε το τρόπαιο στον Ολυμπιακό με τη Φιορεντίνα για το Conference League.

Ο 30χρονος στράικερ έχει 11 γκολ σε 9 ματς στο Conference League και 33 στο σύνολο σε 50 αναμετρήσεις. Ο Ολυμπιακός μέσα από τις συζητήσεις στοχεύει σε ένα νέο κλειστό διετές συμβόλαιο με αναβαθμισμένες απολαβές για τον διεθνή φορ αλλά και ύπαρξη ιδιαίτερα μεγάλης ρήτρας (σε σχέση με το 1+1 που υπάρχει). Ο Αγιούμπ Ελ Καμπί που έχει κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του έχει ήδη εισπράξει και εκτιμήσει τη στήριξη του Ολυμπιακού και όλες αυτές τις προσπάθειες που γίνονται.

Έτσι κι αλλιώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης και η διοίκηση του Ολυμπιακού έχουν δείξει πως αναγνωρίζουν και σέβονται όσους δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και σίγουρα ο Ελ Καμπί είναι ένας από αυτούς. Η αναγνώριση στο πρόσωπο του Μαροκινού σέντερ φορ είναι δεδομένη όπως φυσικά και η επιθυμία των κατόχων του Conference League να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα