Ολυμπιακός, μεταγραφές: Η Μπόχουμ το φαβορί για τον Μασούρα, +2 εξτρέμ στο μεταγραφικό πλάνο

Ο Μασούρας

bet365

Η Μπόχουμ παραμένει το φαβορί για την απόκτηση του Γιώργου Μασούρα την ώρα που στον Ολυμπιακό έχουν κάνει τα πλάνα τους ακόμα και για δύο έξτρα προσθήκες στα πλάγια της επίθεσης.

Εδώ και αρκετές μέρες η Μπόχουμ - όπως έχετε ήδη διαβάσει - βρίσκεται στην pole position για την απόκτηση του Γιώργου Μασούρα, του οποίου το συμβόλαιο στον Ολυμπιακό εκπνέει. Μία Μπόχουμ που ήθελε εδώ και μήνες τον διεθνή παίκτη.

Ο Μασούρας διάλεξε τα Χανιά για τις διακοπές του αυτό το διάστημα και πλέον μένουν οι τελικές επιβεβαιώσεις για εκείνον και τη γερμανική ομάδα. Στα 30 του ο Μασούρας έχει στον Ολυμπιακό στο σύνολο 262 συμμετοχές με 56 γκολ. Αναμφίβολα υπήρξε ένα πολύ σημαντικό αγωνιστικό κεφάλαιο για τους Πειραιώτες όλα αυτά τα χρόνια και ενώ τα τελευταία καλοκαίρια είχε σχεδόν κάθε έτος κρούσεις από το εξωτερικό. Την προηγούμενη σεζόν που έκλεισε με την ιστορική κατάκτηση του Conference League είχε 52 αγώνες με 9 γκολ.

Από εκεί και πέρα όμως το ζητούμενο είναι τι θα κάνει ο Ολυμπιακός που ήδη κινείται για δύο εξτρέμ. Μην ξεχνάμε πως εκτός από τις εξελίξεις με τον «Μάσου», οι Πειραιώτες δεν θα κρατήσουν τον Καμπράλ. Άρα θα χρειαστούν το λιγότερο δύο παίκτες στην περίπτωση βέβαια που παραμείνει ο Ποντένσε.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα