Ολυμπιακός: Λίγες οι πιθανότητες παραμονής του Αλεξανδρόπουλου για τη νέα σεζόν (vids)

Ολυμπιακός: Λίγες οι πιθανότητες παραμονής του Αλεξανδρόπουλου για τη νέα σεζόν (vids)

Ο Αλεξανδρόπουλος

bet365

Ο Ελληνας διεθνής χαφ που ήταν δανεικός από τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας πολύ δύσκολα θα βρίσκεται και τη νέα αγωνιστική περίοδο στην ομάδα του Ολυμπιακού.

Στα 22 του χρόνια ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος είχε αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό σε μία λογική να δώσει σημαντικές βοήθειες στον σύλλογο. Ο διεθνής χαφ με τις 31 συμμετοχές με τη φανέλα των Πειραιωτών και τα 3 γκολ (με το πιο σημαντικό του αυτό με τη Γκενκ στο 1-1 του Βελγίου) δεν έπαιξε όσο θα ήθελε και ο ίδιος αλλά και οι Ερυθρόλευκοι τη χρονιά που μας πέρασε.

Ωστόσο καταλυτικό ρόλο ως προς αυτό έπαιξε και το πρόβλημα που είχε με τη μέση του και το γεγονός ότι χρειάστηκε να τεθεί off για ένα σημαντικό διάστημα. Όσο έπαιξε πάντως προσπάθησε με όλο του το είναι και επιχείρησε να βοηθήσει όσο περισσότερο γινόταν στην προσπάθεια των Ερυθρόλευκων σε Ελλάδα αλλά και σε Ευρώπη.

Από εκεί και πέρα επί Μεντιλίμπαρ ο Αλεξανδρόπουλος δεν ήταν γενικότερα στις βασικές επιλογές του τεχνικού επιτελείου της ομάδας. Σε αυτή τη φάση πάντως τα δεδομένα δεν είναι υπέρ της παραμονής του παίκτη στο ρόστερ των Πειραιωτών και ενώ υπήρχε οψιόν απόκτησής του. Ίσως να μπορούσε να πέσει στο τραπέζι μία φόρμουλα νέου δανεισμού αλλά και αυτό μοιάζει και είναι δύσκολο για τον διεθνή μέσο που γεύτηκε και αυτός τη μεγάλη χαρά της κατάκτησης του Conference League. Γενικότερα οι πιθανότητες παραμονής του είναι λίγες.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα