Ολυμπιακός: Η σκληρή... μάχη του για τον Κάρμο, ο οποίος κάνει ατομικές προπονήσεις στα ερυθρόλευκα

Ο Κάρμο

bet365

Ο Ολυμπιακός δεν εγκαταλείπει την υπόθεση Κάρμο και το να βρει την κατάλληλη φόρμουλα την ώρα που η Πόρτο δεν καλύπτεται από καμία από τις κρούσεις που φέρεται να έχει.

Όλες οι πηγές των τελευταίων ημερών αλλά και ωρών από την Πορτογαλία και τα ρεπορτάζ εμμένουν στο ότι η Πόρτο δεν υποχωρεί ως προς τα 18 (ή 17.5 που είχε ως ρήτρα στον Ολυμπιακό) εκατ. ευρώ (παρότι είχαν γραφτεί πιο μικρά ποσά το προηγούμενο διάστημα) ως προς στο επίπεδο των αξιώσεών της σε σχέση με τον υψηλόσωμο και διεθνή της στόπερ, που είχε παίξει ως γνωστόν ως δανεικός στον Ολυμπιακό. Ο Νταβίντ Κάρμο που αυτές τις ημέρες κάνει τις ατομικές του προπονήσεις στα ερυθρόλευκα (φορώντας είτε σορτσάκι είτε φανέλα του Ολυμπιακού) περιμένει τις επόμενες - και τελικές - εξελίξεις λοιπόν.

Σε αυτή τη φάση ο Ολυμπιακός συνεχίζει να δίνει τη σκληρή... μάχη του για να βρει τη σωστή για εκείνον φόρμουλα διατήρησης του Κάρμο στο ρόστερ του (και για τη νέα σεζόν ενώ είχε ήδη στα σκαριά νέο συμβόλαιο 4 ετών εφόσον βρισκόταν η χρυσή τομή). Η Πόρτο πάντως δεν έχει βρει κανέναν που να καλύπτει όλα όσα ζητάει και καμία κρούση ικανή να δώσει το ΟΚ.

Τα πορτογαλικά media όπως η A BOLA από μέρους τους επισημαίνουν πώς όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά και μέσα σε αυτό ο Κάρμο να υποχρεωθεί να δώσει το παρών στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας. Πάντως η πρόθεση της Πόρτο είναι να πουλήσει τον παίκτη - που έτσι και αλλιώς με τους στόπερ που έχει η Πόρτο ή θα πάρει δεν θα βρει χώρο εκεί - με τον Κάρμο να εξακολουθεί να... ψηφίζει και με τα δύο του... χέρια Ολυμπιακό για τη νέα σεζόν.

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο Instagram του παίκτη

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα