Ολυμπιακός: Οι Ρίτσαρντς και Βέζο είναι στο group των παικτών που δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα 

Ολυμπιακός: Οι Ρίτσαρντς και Βέζο είναι στο group των παικτών που δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα 

Ο Ρίτσαρντς

bet365

Το κομμάτι των αποχωρήσεων βρίσκεται επίσης σε εξέλιξη στην ομάδα του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν και υπάρχουν ήδη ξεκάθαρα φαβορί ως προς αυτή την κατεύθυνση.

Έχουν αρχίσει σιγά σιγά να διαμορφώνονται τα δεδομένα αναφορικά με τον... χάρτη των αποχωρήσεων από το ρόστερ της ομάδας του Ολυμπιακού. Σχετικά με αυτό το κομμάτι ήδη υπάρχουν ποδοσφαιριστές που εκτιμάται ότι δεν θα συνεχίσουν στον σύλλογο και την ερχόμενη σεζόν.

Ξεκινώντας από την άμυνα γίνεται ξεκάθαρο ότι οι Ρίτσαρντς και Βέζο θα μπουν στο ίδιο group παικτών με τον Κίνι. Στην υποομάδα για τους παίκτες που θα αποχωρήσουν δηλαδή. Ο Ομάρ Ρίτσαρντς θα γυρίσει στη Φόρεστ, όπου ανήκει και ο Βέζο που έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, θα αναζητήσει άλλη ομάδα για να παίξει. Σχετικά με την άμυνα για τα καλά μετέωρος είναι ο Μπιανκόν.

Ως προς τον άξονα θυμίζουμε πώς πολύ δύσκολα θα παραμείνει ο Αλεξανδρόπουλος ενώ ως προς την επίθεση εκτός από τον Μασούρα που οδεύει προς Μπόχουμ δεν θα μείνουν οι Καμπράλ, Ναβάρο αλλά και ο Γιόβετιτς. Ακόμα πάντως και για τους παίκτες που ήταν σε καθεστώς δανεισμού η εκτίμηση που παραμένει είναι πώς πολύ λίγοι θα περάσουν από τη διαδικασία της αξιολόγησης και ακόμα λιγότεροι θα έχουν τη δυνατότητα να μείνουν στην ομάδα.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα