Αθλητικός διευθυντής Μοντερέι: «Ελκυστικό και ενδιαφέρον όνομα ο Πινέδα»

Αθλητικός διευθυντής Μοντερέι: «Ελκυστικό και ενδιαφέρον όνομα ο Πινέδα»

Newsroom
Ο Ορμπελίν Πινέδα της ΑΕΚ

bet365

Ο Αντόνιο Νοριέγα, αθλητικός διευθυντής της μεξικανικής Μοντερέι, εμμέσως πλην σαφώς παραδέχθηκε ότι η ομάδα του καλοβλέπει την περίπτωση του μέσου της ΑΕΚ, Ορμπελίν Πινέδα.

Το όνομα του Ορμπελίν Πινέδα έχει συνδεθεί με αρκετές ομάδες στην πατρίδα του το Μεξικό το τελευταίο διάστημα. Μια από αυτές και η Μοντερέι, με τον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου, Αντόνιο Νοριέγα να παραδέχεται εμμέσως πλην σαφώς ότι ο χαφ της ΑΕΚ έχει εξεταστεί ως περίπτωση:

«Ναι, είναι ένας από τους παίκτες που θα μπορούσαν να είναι ελκυστικοί. Θέλουμε ποιότητα, ανταγωνισμό και μπορεί να επαναλαμβάνομαι, αλλά το έχουμε πολύ ξεκάθαρο. Θα μπορούσαμε να θέλουμε τον Αλμέιδα όπως άλλους παίκτες που έχουμε σε μια λίστα ως πιθανούς υποψηφίους», σχολίασε αρχικά μιλώντας στο TUDN και πρόσθεσε αναφερόμενος στον Πινέδα:

«Θα μπορούσε να είναι, δεδομένων των συνθηκών, ένα από ονόματα που θα μπορούσαν να ακουστούν στο μέλλον, αλλά αυτό εξαρτάται από πολλά πράγματα».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα