Πάτησε Αυστρία ο Παναθηναϊκός και ξεκινά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας

Πάτησε Αυστρία ο Παναθηναϊκός και ξεκινά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας

Ο Παναθηναϊκός

bet365

Το βράδυ του Σαββάτου ο Παναθηναϊκός προσγειώθηκε στο Σάλτσμπουργκ και από το πρωί της Κυριακής ξεκινά την σκληρή δουλειά. Αποστολή στην Αυστρία: Νίκος Αθανασίου.

Ο Παναθηναϊκός πάτησε επί αυστριακού εδάφους το βράδυ του Σαββάτου, με την πτήση τσάρτερ της Aegean να μεταφέρει την αποστολή του Τριφυλλιού στο Σάλτσμπουργκ και έπειτα το πούλμαν του συλλόγου ταξίδεψε με την ομάδα μέχρι το Σλάμντιγκ, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Το Gazzetta με την υποστήριξη της Novibet βρίσκεται και φέτος κοντά στους ''πράσινους'' και θα σας μεταφέρει τα πάντα από τις προπονήσεις του Ντιέγκο Αλόνσο. Η πρώτη προπόνηση θα γίνει το πρωί της Κυριακής και η δεύτερη το απόγευμα ενώ η ένταση αναμένεται να ανέβει κατακόρυφα από την Δευτέρα.

Στην αποστολή βρίσκονται οι:

Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Λίλο, Καρακασίδης, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν, Κάτρης, Φικάι, Ρούμπεν, Ζέκα, Τσόκαϊ, Τζούρισιτς, Μαντσίνι, Αϊτόρ, Βιλένα, Αράο, Νίκας, Τρουιγέ, Μπρέγκου, Κυριόπουλος, Κρυπαράκος, Γερεμέγεφ και Νταμπίζας.

Στις 25 του μήνα αναμένεται να ενσωματωθούν οι Έλληνες διεθνείς, Τάσος Μπακασέτας, Γιάννης Κώτσιρας, Δημήτρης Λημνιός ενώ η κατάσταση του Φώτη Ιωαννίδη θα επανεκτιμηθεί και θα αποφασιστεί το αν θα παραμείνει στην Αθήνα ή θα ταξιδέψει στην Αυστρία.

Όσον αφορά τον Τζορτζ Μπάλντοκ από την στιγμή που η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ δεν του επιτρέπει να αποχωρήσει πριν τις 30 Ιουνίου που λήγει το συμβόλαιό του, φαντάζει δύσκολο να ενσωματωθεί στο ''τριφύλλι'' πριν την 1η του Ιούλη.

Όσον αφορά τα φιλικά, οι ''πράσινοι'' θα αντιμετωπίσουν στις 29 Ιουνίου την Ένσταλ, στις 3 Ιουλίου την Πάφο και 6 την Γκόρνικ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα