Ολυμπιακός: Θέλει να φέρει στα δικά του μέτρα την υπόθεση του Ορτα (vid)

Ολυμπιακός: Θέλει να φέρει στα δικά του μέτρα την υπόθεση του Ορτα (vid)

Ο Ορτα

bet365

Ο Ολυμπιακός προσεγγίζει την περίπτωση του Ορτα όπως και τις άλλες υποθέσεις που... τρέχουν (Ποντένσε και Κάρμο) επιζητώντας την ιδανική για εκείνον φόρμουλα.

Ο Αντρέ Ορτα είναι ένας από τους παίκτες που ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει για του χρόνου αλλά να γίνει αυτό με τους δικούς του όρους. Φέρνοντας δηλαδή την υπόθεσή του στα δικά του μέτρα για τον Πορτογάλο που μπορεί να καλύψει όλες τις θέσεις του άξονα.

Για τον Πορτογάλο χαφ η ρήτρα που υπήρχε από τη Μπράγκα ήταν στα 6 εκατ. ευρώ και με ένα συγκεκριμένο deadline. Ο πρόεδρός της, Αντόνιο Σαλβαδόρ, είχε αφήσει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα όταν είχε μιλήσει για το status της υπόθεσης αυτής. Η Μπράγκα από την άλλη δεν έδειξε και δεν δείχνει να υποχωρεί και για αυτό ο έμπειρος μέσος βρέθηκε και στην πρώτη συγκέντρωσή της για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Ολυμπιακός από μέρους του θέλει να κλείσει το deal αλλά με τα καλύτερα δυνατά οικονομικά δεδομένα για εκείνον και όχι τις αξιώσεις της Μπράγκα. Όπως το ίδιο θέλει να κάνει και για τον Κάρμο αλλά και για τον Ποντένσε. Υπό μία έννοια όλο αυτό το story είναι ένα παιχνίδι τακτικής, αντοχής και... υπομονής χωρίς αυτό να σημαίνει πώς στον πειραϊκό σύλλογο δεν θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να κλείσουν τους παίκτες αυτούς.

Ας σταθούμε και στην εξής παράμετρο. Εάν ο Ολυμπιακός έδινε όσα χρήματα ζητούσαν Μπράγκα, Πόρτο και Γουλβς για τους 3 αυτούς παίκτες θα έπρεπε να είχε καταβάλλει το ποσό των 33.5 εκατ. ευρώ (16 για τους Ορτα και Ποντένσε μαζί και άλλα 17.5 για τον Κάρμο). Όπως αντιλαμβάνεστε μιλάμε για ένα ιδιαίτερα μεγάλο ποσό και μόνο για 3 παίκτες.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα