ΟΦΗ μεταγραφές: Την Τετάρτη στο Ηράκλειο ο Καραχάλιος

ΟΦΗ μεταγραφές: Την Τετάρτη στο Ηράκλειο ο Καραχάλιος

Την Τετάρτη στο Ηράκλειο για τον ΟΦΗ ο Καραχάλιος

bet365

Η συμφωνία του ΟΦΗ με τον Ζήση Καραχάλιο οριστικοποιήθηκε κι εκείνος αναμένεται να φτάσει στο νησί την Τετάρτη για να τελειώσει την μεταγραφή του.

Στο Ηράκλειο θα βρεθεί την Τετάρτη το απόγευμα (26/06-18:00) ο Ζήσης Καραχάλιος προκειμένου να ολοκληρώσει την μετακίνησή του στον ΟΦΗ. Η κρητική ομάδα πέτυχε πριν λίγες μέρες την συμφωνία με τον ΠΑΣ Γιάννινα από τον οποίο θα αγοράσει τον ποδοσφαιριστή κι έκανε δικό του τον Νο.1 στόχο του για την μεσαία γραμμή του.

Ο 28χρονος Έλληνας αμυντικός μέσος θα περάσει την Πέμπτη (27/06) τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον ΟΦΗ, το οποίο θα έχει διάρκεια τριών ετών.

Ο Ζήσης Καραχάλιος την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε 29 συμμετοχές ξεπερνώντας τα 2.200 λεπτά συμμετοχής και ήταν από τους κορυφαίους παίκτες του «Άγιαξ της Ηπείρου» στην προσπάθεια που έκανε να αποφύγει τον υποβιβασμό.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα