«Η ΑΕΚ έχει ανεβάσει την προσφορά της για Μπαρέιρο, στη Ρίβερ Πλέιτ διαβεβαιώνουν ότι δεν έχει χαλάσει»

«Η ΑΕΚ έχει ανεβάσει την προσφορά της για Μπαρέιρο, στη Ρίβερ Πλέιτ διαβεβαιώνουν ότι δεν έχει χαλάσει»

Newsroom
Ο Άνταμ Μπαρέιρο της Σαν Λορέντσο

bet365

«Μύλος» στην Αργεντινή με τον μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ, Άνταμ Μπαρέιρο, για τον οποίο από τη Ρίβερ Πλέιτ διαβεβαιώνουν ότι η υπόθεσή της μεταγραφής του από τη Σαν Λορέντσο δεν έχει χαλάσει, όπως γράφτηκε. «Έχει ανεβάσει την προσφορά της η Ένωση», προσθέτει η Ole.

Χθεσινά δημοσιεύματα από την Αργεντινή ανέφεραν ότι η μετακίνηση του Άνταμ Μπαρέιρο από τη Σαν Λορέντσο στη Ρίβερ Πλέιτ «χαλάει» λόγω και της επιρροής της ΑΕΚ στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Φαίνεται, ωστόσο, ότι ακόμα η κατάσταση παραμένει ρευστή με τα πάντα να είναι ανοικτά. Σύμφωνα με την Ole, «η ΑΕΚ έχει ανεβάσει τις τελευταίες ώρες την προσφορά της» για τον 28χρονο Παραγουανό επιθετικό της Σαν Λορέντσο.

Την ίδια στιγμή, όμως, από τη Ρίβερ Πλέιτ διαβεβαιώνουν πως η περίπτωση του Μπαρέιρο δεν έχει «ναυαγήσει» όπως γράφτηκε χθες και ότι ακόμα οι «Μιγιονάριος» παραμένουν στο κυνήγι της απόκτησής του.

Μένει να φανεί τι τροπή θα πάρει η υπόθεση του Μπαρέιρο τις επόμενες ώρες με τα δεμομένα να αλλάζουν πολύ γρήγορα για τον μεταγραφικό στόχο της Ένωσης...

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα