Ολυμπιακός: Οι νεότερες και θετικές ενδείξεις για την υπόθεση του Ποντένσε που πιέζει για να μείνει στο Λιμάνι (vids)

Ολυμπιακός: Οι νεότερες και θετικές ενδείξεις για την υπόθεση του Ποντένσε που πιέζει για να μείνει στο Λιμάνι (vids)

Ο Ποντένσε

bet365

Ο έμπειρος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, που ανήκει στην ομάδα της Γουλβς, θέλει μόνο Ολυμπιακό και πιέζει προς αυτήν την κατεύθυνση για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο 28χρονος διεθνής Πορτογάλος έφτασε τις 115 συμμετοχές με 28 γκολ στον Ολυμπιακό. Η δεύτερη θητεία του Ποντένσε στους Ερυθρόλευκους (με τη μορφή δανεισμού από την ομάδα της Γουλβς) συνοδεύτηκε από μία ιστορική χρονιά. Ο Superman του Ολυμπιακού, Ντάνιελ Ποντένσε, είχε την περασμένη αγωνιστική περίοδο 47 συμμετοχές με 15 γκολ και κομβικότατη παρουσία και στην Ευρώπη που έκλεισε με την κατάκτηση του Conference League.

Τα δεδομένα για τον Ποντένσε πάντως σε αυτή τη φάση δείχνουν να είναι πιο θετικά. Πολύ πιο θετικά, παρότι δεν υπάρχει οριστικό deal ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές. Η Γουλβς θέλει να πουλήσει τον παίκτη (και δεν δείχνει να ζητά εξωπραγματικά πράγματα) και ο Ολυμπιακός ρίχνει στο τραπέζι ένα σημαντικό ποσό για τη μεταγραφή του Ίβηρα μεσοεπιθετικού.

Όχι το ποσό που ζητούν οι Αγγλοι αλλά φτάνει σε ένα καλό σημείο, που να μπορέσει να αποτελέσει... βάση για μία σοβαρή συζήτηση. Ο ίδιος ο Ποντένσε βέβαια θέλει όσο τίποτε άλλο να συνεχίσει στον Ολυμπιακό και ήδη ασκεί πρέσινγκ προς αυτήν την κατεύθυνση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα