«Το περιβάλλον του Μπαρέιρο υποστηρίζει ότι απέρριψε την πρόταση της ΑΕΚ»

«Το περιβάλλον του Μπαρέιρο υποστηρίζει ότι απέρριψε την πρόταση της ΑΕΚ»

Newsroom
Ο Ανταμ Μπαρέιρο της Σαν Λορέντσο

bet365

Νέες αναφορές στην Αργεντινή για το μέλλον του Ανταμ Μπαρέιρο σύμφωνα με τις οποίες ο Παραγουανός φορ της Σαν Λορέντσο έχει απορρίψει την πρόταση της ΑΕΚ.

Νωρίτερα μέσα στη μέρα, σύμφωνα με όσα μετέδιδαν στην Αργεντινή, η ΑΕΚ παρέμενε μέσα στο παιχνίδι για τον Άνταμ Μπαρέιρο της Σαν Λορέντσο, ενώ η περίπτωση μετακίνησής του στη Ρίβερ Πλέιτ ήταν ακόμα ανοικτή. Κι αυτό σε αντίθεση με όσα είχαν γραφτεί χθες από τους Αργεντινούς σχετικά με το ότι η μεταγραφή στους «Μιγιονάριος» είχε «ναυαγήσει».

Τις τελευταίες ώρες προκύπτουν νέες αναφορές στη χώρα της Λατινικής Αμερικής σχετικά με τον 28χρονο Παραγουανό φορ της Σαν Λορέντσο, ο οποίος αυτό το διάστημα βρίσκεται με την Εθνική ομάδα της χώρας του στο Copa America.

Σύμφωνα με τον Αργεντινό ρεπόρτερ Ρέντσο Πάντιτς, ο Μπαρέιρο φέρεται να έχει απαντήσει αρνητικά στην πρόταση της ΑΕΚ. Όπως έγραψε στο «X», «το περιβάλλον του Άνταμ Μπαρέιρο επιβεβαιώνει ότι δεν έχει αλλάξει κάτι και ότι είναι πολύ κοντά στη Ρίβερ. Μάλιστα υποστηρίζουν ότι απέρριψαν την πρόταση της ΑΕΚ».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα