«Αυτές είναι οι λεπτομέρειες του deal της Σαν Λορέντσο με τη Ρίβερ για Μπαρέιρο»

«Αυτές είναι οι λεπτομέρειες του deal της Σαν Λορέντσο με τη Ρίβερ για Μπαρέιρο»

Newsroom
Ο Ανταμ Μπαρέιρο της Σαν Λορέντσο

bet365

Ο Ανταμ Μπαρέιρο που ήταν μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ καταλήγει σύμφωνα με τους Αργεντινούς στη Ρίβερ Πλέιτ, με το deal με τη Σαν Λορέντσο να δείχνει οριστικό, όπως μεταδίδουν στη χώρα της Λατινικής Αμερικής.

Το σίριαλ του Άνταμ Μπαρέιρο που ενδιέφερε και την ΑΕΚ φαίνεται να φτάνει στο τέλος του. Έπειτα από ανατροπές, ο 28χρονος Παραγουανός φορ, όπως υποστηρίζουν στην Αργεντινή, θα πάρει τελικά μεταγραφή από τη Σαν Λορέντσο στη Ρίβερ Πλέιτ.

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του TyCSports, Χερμάν Γκαρσία Γκρόβα, το deal μεταξύ της Σαν Λορέντσο και της Ρίβερ, που τις τελευταίες ώρες ήταν κοντά σε συμφωνία, κλείδωσε στα 2,5 εκατ. δολάρια συν 2 εκατ. δολάρια επιπλέον ως μπόνους επίτευξης στόχων.

Όπως αναφέρει ο Αργεντινός δημοσιογράφος, οι υπογραφές θα πέσουν όταν ο ατζέντης του Μπαρέιρο επιστρέψει από την Ευρώπη όπου βρίσκεται, με τον ίδιο τον παίκτη τη δεδομένη χρονική στιγμή να είναι με την αποστολή της Εθνικής Παραγουάης στο Copa America.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα