Στο Ηράκλειο για τον ΟΦΗ ο Καραχάλιος: «Έρχομαι σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα»

Newsroom
Ο Ζήσης Καραχάλιος στο Ηράκλειο για τον ΟΦΗ

bet365

Ο Ζήσης Καραχάλιος έφτασε στο Ηράκλειο και ετοιμάζεται να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στον ΟΦΗ, υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Στο Ηράκλειο έφτασε το απόγευμα της Τετάρτης ο Ζήσης Καραχάλιος προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του από τον ΠΑΣ Γιάννινα στον ΟΦΗ.

Την Πέμπτη ο 28χρονος αμυντικός μέσος θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει στον ΟΦΗ για τρία χρόνια.

Κατά την άφιξή του, μιλώντας στα Μέσα που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Όταν άρχισα να μιλάω με τον ΟΦΗ ήταν η πρώτη μου επιλογή και η επιθυμία μου να έρθω εδώ, είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σήμερα εδώ. Έρχομαι σε μία τόσο μεγάλη και ιστορική ομάδα όπως είναι ο ΟΦΗ. Έχω πάντα μεγάλο κίνητρο μέσα μου και είμαι ανυπόμονος να πάνε όλα καλά αύριο και να ξεκινήσουμε».

Ο Ζήσης Καραχάλιος

Ο Ζήσης Καραχάλιος

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα