Παναιτωλικός: Ξεκίνημα με εργομετρικά, στο Αγρίνιο και ο Σιέλης

Newsroom
Ο Σιέλης

bet365

Από την Τετάρτη ξεκίνησαν τα... βάσανα για τους παίκτες του Παναιτωλικού, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει εργομετρικά. Στο Emileon και ο Χρήστος Σιέλης που αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ανακοινωθεί και επίσημα.

Όσο φτάνουμε στο τέλος του Ιουνίου, τόσο σιγά σιγά οι ομάδες ξεκινάνε την προετοιμασία τους. Σειρά σήμερα Τετάρτη πήρε ο Παναιτωλικός με τα... καναρίνια να ξεκινάνε με τα απαραίτητα εργομετρικά. Στο Emileon βρέθηκε και ο Χρήστος Σιέλης ο οποίος αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Όσον αφορά το πρόγραμμα, τα εργομετρικά θα συνεχιστούν μέχρι και την Πέμπτη, ενώ από την Παρασκευή θα αρχίσουν και τα... βάσανα με δύο προπονήσεις προσαρμογής. Ουσιαστικά το βαρύ πρόγραμμα ξεκινάει από την Δευτέρα με διπλές προπονήσεις, ενώ όσον αφορά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα διεξαχθεί στο Καρπενήσι από τις 7 έως τις 19 Ιουλίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα