Καραχάλιος: «Η πρώτη μου επιλογή και πρώτη μου επιθυμία ήταν να έρθω στον ΟΦΗ» (vid)

Καραχάλιος: «Η πρώτη μου επιλογή και πρώτη μου επιθυμία ήταν να έρθω στον ΟΦΗ» (vid)

Newsroom
karahalios.jpg

bet365

Ο Ζήσης Καραχάλιος είναι πλέον παίκτης του ΟΦΗ και ο 28χρονος μέσος μίλησε για τη νέα σελίδα που γύρισε στην καριέρα του.

Παίκτης του ΟΦΗ έγινε σήμερα (27/6) ο Ζήσης Καραχάλιος και ο 28χρονος μέσος έδωσε το «στίγμα» του, μέσω των όσων είπε στο κανάλι της ομάδας. «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του ΟΦΗ και ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους συμπαίκτες μου. Ημουν πολύ πιεσμένος το τελευταίο χρονικό διάστημα που μιλούσαμε με την διοίκηση του ΟΦΗ, μου έδειξε πόσο πολύ με ήθελε και έδειξα και εγώ πόσο πολύ ήθελα να έρθω», σχολίασε αρχικά.

Και συνέχισε.«Η πρώτη μου επιλογή και πρώτη μου επιθυμία ήταν να έρθω στον ΟΦΗ. Οσες προτάσεις και να είχα, επέλεξα τον ΟΦΗ γιατί μου αρέσει το project που μου έχουν παρουσιάσει και πρόκειται για μια μεγάλη και ιστορική ομάδα με απίστευτο κόσμο. Οι φιλοδοξίες και το κίνητρο μου με τον ΟΦΗ είναι πολύ μεγάλες. Ανυπομονώ να πιάσω δουλειά στο γήπεδο και να παίξω μπροστά στον κόσμο του ΟΦΗ ώστε να δώσω και την ψυχή μου για αυτήν την ομάδα».

@Photo credits: OFI FC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα