ΟΦΗ: «Ρίζωσε» ο Σωτηρίου, συνεχίζει για 7η σερί σεζόν

ΟΦΗ: «Ρίζωσε» ο Σωτηρίου, συνεχίζει για 7η σερί σεζόν

Newsroom
gfv

bet365

Ο ΟΦΗ και ο Δημήτρης Σωτηρίου συνεχίζουν μαζί, καθώς ο Ελληνας πορτιέρε ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους Κρητικούς όπου και παίζει από το 2018.

Στην Κρήτη και το Ηράκλειο θα «ριζώσει» ο Δημήτρης Σωτηρίου, καθώς ο Ελληνας πορτιέρε ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον ΟΦΗ και έτσι θα συνεχίσει για 7η σερί σεζόν στην ομάδα.

Ο 37χρονος γκολκίπερ πήγε στο club το καλοκαίρι του 2018 προερχόμενος από τον Λεβαδειακό.

Ο ίδιος μίλησε στην ιστοσελίδα του club και στάθηκε στο πόσο πολύ «δεμένος» είναι με εκείνο. «Μετά από έξι χρόνια που βρίσκομαι εδώ, ο ΟΦΗ είναι κάτι παραπάνω από μια ομάδα για εμένα. Εχω ζήσει πολλές καλές, αλλά και δύσκολες στιγμές στην ομάδα, αλλά όσα έχουμε περάσει μαζί είναι η αιτία για να “δεθούμε”, εγώ και η οικογένειά μου, ακόμα περισσότερο τόσο με την ομάδα όσο με την Κρήτη και τους Κρητικούς. Προφανώς είμαι πολύ χαρούμενος που για 7η συνεχόμενη αγωνιστική σεζόν θα αποτελώ μέλος της οικογένειας του ΟΦΗ και το μόνο που θέλω είναι με την εμπειρία μου και φυσικά μαζί με τους συμπαίκτες μου να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα