Ολυμπιακός: Το κέρδος από την πώληση του Λοβέρα (vid)

Ολυμπιακός: Το κέρδος από την πώληση του Λοβέρα (vid)

Ο Λοβέρα

bet365

Ο 25χρονος Αργεντίνος μεσοεπιθετικός δεν μπόρεσε ουσιαστικά ποτέ να αποδώσει με βάση τις δυνατότητές του στον Ολυμπιακό, που θα καρπωθεί σχεδόν 1 εκατ. ευρώ από την πώλησή του.

Όταν το 2019 ο Ολυμπιακός αποκτούσε τον Μάξι Λοβέρα από την Αργεντινή οι προοπτικές που υπήρχαν για τον συγκεκριμένο παίκτη ήταν μεγάλες. Σύμφωνα με το ταλέντο του και την ηλικία του ο πήχης είχε ανέβει ιδιαίτερα ψηλά και ενώ οι Πειραιώτες είχαν δώσει και ένα σημαντικό ποσό (που έφτασε σχεδόν τα 4 εκατ. ευρώ). Από το deal που είχε γίνει τότε η Ροζάριο Σεντράλ εισέπραξε το ποσό των 2.8 εκατ. ευρώ.

Πέντε χρόνια μετά η Ροζάριο αφού πήρε πίσω τον Λοβέρα ως δανεικό τον αγόρασε με ένα ποσό που αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ. Ο 25χρονος Αργεντίνος μεσοεπιθετικός που δεν έμελλε να προσαρμοστεί ποτέ στους Πειραιώτες και να προσφέρει τα αναμενόμενα από το 2021 και μετά είχε 4 δανεισμούς.

Από αυτούς τους δανεισμούς ο άλλος που είχε γίνει στην Αργεντινή ήταν στη Ρασίνγκ Κλουμπ με ενοίκιο 500.000 ευρώ και μία οψιόν 5 εκατ. ευρώ για το 70% των δικαιωμάτων του, την οποία δεν ενεργοποίησε η Ρασίνγκ. Από τη στιγμή που καιρό τώρα στον Ολυμπιακό είχαν εντοπίσει πώς δεν υπήρχε χώρος για τον Λοβέρα - των 36 συμμετοχών με 2 γκολ στον πειραϊκό σύλλογο - στο ρόστερ έπρεπε να πουληθεί, όπως και έγινε, γυρίζοντας στην πατρίδα του και την ομάδα που ουσιαστικά τον ανέδειξε (και όπου έχει 7 τέρματα σε 100 παρουσίες με τη φανέλα της).

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα