ΑΕΚ: Νέο ιταλικό δημοσίευμα για Κάρσντορπ

ΑΕΚ: Νέο ιταλικό δημοσίευμα για Κάρσντορπ

Newsroom
Ο Ρικ Κάρσντορπ της Ρόμα

bet365

Με το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ρικ Κάρσντορπ της Ρόμα ασχολείται σε κυριακάτικο ρεπορτάζ της η ιταλική εφημερίδα Corriere dello Sport.

Το όνομα του δεξιού μπακ της Ρόμα, Ρικ Κάρσντορπ έχει εξεταστεί από την ΑΕΚ, η οποία βρίσκεται σε αναζήτηση παίκτη για τη συγκεκριμένη θέση.

Πρόσφατα από πλευράς κιτρινόμαυρων είχε τονιστεί πως δεν υπήρχε κάτι προχωρημένο για την περίπτωση του 29χρονου Ολλανδού δεξιού μπακ.

Νέο κυριακάτικο ρεπορτάζ από την Ιταλία και συγκεκριμένα από την Corriere dello Sport αναφέρεται στο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Κάρσντορπ, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από τους «Τζιαλορόσι», με τους οποίους συνδέεται με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2025.

Μάλιστα, όπως τονίζει το δημοσίευμα, υπάρχουν επαφές μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων πλευρών, δηλαδή της ΑΕΚ, της Ρόμα και του ατζέντη του παίκτη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα