Ολυμπιακός, μεταγραφές: Που βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις με τη Μπράγκα για τον Ορτα

Ο Ορτα

bet365

Ο Ολυμπιακός κάνει έναν πρώτο κύκλο επαφών με την πλευρά της Μπράγκα για τον Αντρέ Ορτα με την πορτογαλική ομάδα να επιμένει στα 6 εκατ. ευρώ για τον έμπειρο χαφ.

Οι μεταγραφές είναι πάντα ένα παιχνίδι τακτικής. Ένα παιχνίδι σωστής προσέγγισης αλλά και διαπραγμάτευσης. Πάνω σε αυτό το πλαίσιο ο Ολυμπιακός αυτήν την περίοδο επιχειρεί να κλείσει τα ανοιχτά μέτωπά του σχετικά με τους παίκτες που θέλει να κρατήσει.

Ένας εξ αυτών είναι ο Αντρέ Ορτα. Ο Ολυμπιακός έχει ήδη κάνει την κίνησή του προς τη Μπράγκα για την αγορά του παίκτη με ένα ποσό κοντά στα 3 εκατ. ευρώ. Η Μπράγκα δείχνει προς το παρόν να εμμένει στα 6 εκατ. ευρώ που ήταν η ρήτρα του Πορτογάλου χαφ.

Υπάρχει μία εκτίμηση πώς μπορεί να πέσει έως τα 4.5 εκατ. ευρώ για τον Ορτα, όμως και πάλι θα υπάρχει διαφορά. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα γίνουν και άλλες διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Μπράγκα. Ο 27χρονος μέσος, που πήρε το Conference League με τον Ολυμπιακό, είχε 21 ματς στους Πειραιώτες με 2 γκολ αλλά και ασίστ στο ενεργητικό του.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα