Αστέρας Τρίπολης: Και επίσημα στους Αρκάδες ο Τζανδάρης

ελλαδα

bet365

Ποδοσφαιριστής του Αστέρας Τρίπολης είναι με τη... βούλα ο Φάνης Τζανδάρης που είχε μείνει ελεύθερος από τη Λαμία.

Άλλαξε ποδοσφαιρική στέγη ο Φάνης Τζανδάρης, ο οποίος μετά από 3,5 χρόνια στη Λαμία και βασικό μέλος της περσινής επιτυχίας για να φτάσει η ομάδα μέχρι τα play offs (31 συμμετοχές), ο 31χρονος χαφ ανακοινώθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης.

Όπως είχατε διαβάσει στο Gazzetta, ο Έλληνας μέσος είχε προταθεί στους Αρκάδες καθώς έληξε το συμβόλαιο του με τους Λαμιώτες και έτσι η ομάδα της Τρίπολης προχώρησε στην απόκτηση του, με τον ίδιο να υπογράφει για δύο χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Θεοφάνη Τζανδάρη.

Ο Τζανδάρης είναι γεννημένος στις 13 Ιουνίου 1993, αγωνίζεται ως μέσος και υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026 με την ομάδα μας.

Στο πλούσιο βιογραφικό του συγκαταλέγονται επίσης η εμπειρία από αγώνες ευρωπαϊκών διοργανώσεων, αλλά και από την παρουσία στα πρωταθλήματα της Σλοβενίας και της Σλοβακίας.

Καλωσορίζουμε τον Θεοφάνη Τζανδάρη στην οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ και τού ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Χαίρομαι πάρα πολύ που αποτελώ μέλος της οικογένειας του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. Είναι μια ομάδα που με την οργάνωσή της και την αγωνιστική παρουσία της όλα αυτά τα χρόνια στην Super League, αποτελεί πρόκληση για έναν ποδοσφαιριστή. Ευχαριστώ πολύ τον ΑΣΤΕΡΑ για την εμπιστοσύνη, θα δουλέψω με αφοσίωση για να την επιστρέψω. Αισθάνομαι έτοιμος να προετοιμαστώ για μια χρονιά υψηλών προσδοκιών».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα