Athens Kallithea: Συνεχίζει στο «Ελ Πάσο» ο Μεχίας

Athens Kallithea: Συνεχίζει στο «Ελ Πάσο» ο Μεχίας

Newsroom
Μεχίας

bet365

Ο Βενεζουελάνος στόπερ Τζόσουα Μεχίας θα «ακολουθήσει» την Athens Kallithea και στη Stoiximan Superleague.

Ο αρχηγός και αρχισκόρερ της Athens Kallithea την περασμένη σεζόν, Γιάννης Λουκίνας, άνοιξε τον «κύκλο» των ανανεώσεων και έπεται συνέχεια. Το κλαμπ των Νοτίων Προαστίων «τρέχει» και τις υπόλοιπες υποθέσεις ποδοσφαιριστών του ρόστερ της ανόδου που ο Μάσιμο Ντονάτι επιθυμεί να τους κρατήσει την επόμενη χρονιά στο «Ελ Πάσο».

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που θα συνεχίσει στην ομάδα είναι ο Τζόσουα Μεχίας. Ο 26χρονος στόπερ θα παραμείνει στην Athens Kallithea, καθώς «δεσμεύεται» ήδη με συμβόλαιο για ακόμα μια χρονιά. Θυμίζουμε πως για το κέντρο της άμυνας έχει ήδη αποκτηθεί ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης.

«Αναμνήσεις από μια σπουδαία σεζόν στην οποία τερματίσαμε ως πρωταθλητές και φτάσαμε στην άνοδο στην πρώτη κατηγορία της Ελλάδας. Είμαι χαρούμενος που ήρθα σε αυτόν τον σύλλογο που από την αρχή είχε έναν πολύ ξεκάθαρο στόχο και καταφέραμε να τον πετύχουμε. Συγχαρητήρια και ευχαριστώ σε όλους όσους συμμετείχαν σε αυτό. Τώρα έχω πολύ ενθουσιασμό για την έναρξη της προετοιμασίας, για την έναρξη του πρωταθλήματος και για μια υπέροχη χρονιά. Πάμε Athens Kallithea», αναφέρει σε ανάρτηση του ο Μεχίας.

Ο δις διεθνής με την εθνική ομάδα ανδρών της Βενεζουέλας αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Athens Kallithea και την προηγούμενη σεζόν μέτρησε 25 εμφανίσεις υπό τις οδηγίες του Αλέκου Βοσνιάδη. Πριν «μετακομίσει» στην Ελλάδα ήταν στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, ενώ έχει παίξει στην Ισπανία για λογαριασμό των Λεγκανές, Καρταχένα, Χιμνάστικ, Ατλέτικο Μαδρίτης Β' και Μάλαγα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα